Conform informațiilor furnizate de jurnaliștii de la Footnews.be, în atenția celor de la Genk a intrat Vlad Dragomir, jucător care s-a antrenat la Arsenal între 2015 și 2018. El evoluează la Perugia din vara lui 2018 și este unul dintre jucătorii de bază al grupării din Serie B. Internaționalul român U-21, Vlad Dragomis, mai este dorit și de Udinese, Sampdoria, Genoa, Sampdoria, Empoli și Cagliari. El a mai primit o oferă și de la Benfica, însă propunerea a fost refuzată.
Vlad Dragomir este un jucător care anunță deja evoluții de excepție, el fiind capabil să joace pe trei poziții: mijlocaș ofensiv, mijlocaș central și mijlocaș dreapta. El mai are contract cu Perugia până pe 30 iunie 2021 și este cotat la 1.3 milioane de euro de Transfermarkt.

Scoțienii de la Rangers îl vor pe Hagi și din vară

Europa League
Rangers merge mai departe în Europa League! Leicester, în Conference League! Rezultatele serii
09/12/2021 LA 20:42
Ianis Hagi nu mai reprezintă o ţintă pentru cluburile din Italia, de pildă Lazio, asta după ce Genk a anunţat că pregăteşte transferul definitiv al mijlocaşului român la Rangers. Oficialii scoțieni poartă în aceste zile discuţiile finale pentru a-l cumpăra pe Ianis.
"Rangers şi-a exercitat dreptul de a-l cumpăra definitiv cu 5 milioane de euro. Dacă scoţienii nu i-ar fi activat clauza, Lazio putea să-l cumpere pentru o sumă similară de la Genk. În prezent, clubul scoţian ar putea să-l vândă pe Hagi, doar că pe o sumă mult mai mare. Se vorbeşte despre un preţ de 10 milioane de euro, bani pe care Lazio nu este dispusă să-i investească", transmite sursa citată.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Ianis Hagi, antrenat de Ronald Koeman? Cine e mare favorit să vină în locul lui Gerrard la Rangers
13/11/2021 LA 11:09
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
RĂDOI A ANUNȚAT LISTA PRELIMINARĂ A STRANIERILOR CARE POT FI CONVOCAȚI PENTRU JOCURILE DIN NOIEMBRIE
22/10/2021 LA 10:16