Contractul lui Mirel Rădoi cu naționala s-a încheiat după terminarea preliminariilor Campionatului Mondial din 2022, acolo unde "tricolorii" au terminat pe locul 3 într-o grupă cu Germania, Macedonia de Nord, Armenia, Islanda și Liechtenstein.
Conform Digi Sport, Gheorghe Hagi a refuzat oferta din partea lui Burleanu, ținând cont de faptul că este acționar majoritar la clubul Farul Constanța, acolo unde are un proiect de mai mulți ani.
Aceeași sursă precizează faptul că Federația Română de Fotbal caută să angajeze un selecționer până la jumătatea lunii decembrie.
Championship
Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League! Fulham, cea mai ofensivă echipă din Anglia
ACUM 5 MINUTE
Pe 16 decembrie are loc tragerea la sorți pentru Liga Națiunilor, acolo unde România este în Liga B.
Citește și:

Gheorghe Hagi a refuzat să preia echipa națională

România a ratat calificarea la barajul pentru Campionatul Mondial din 2022, iar Mirel Rădoi a decis să nu mai continue pe banca tehnică. S-au vehiculat mai multe posibile nume pentru postul de selecționer în ultimele zile, printre care Dan Petrescu, Adrian Mutu sau Edward Iordănescu.
În cele din urmă, Răzvan Burleanu s-a întâlnit cu Gheorghe Hagi, însă acționarul majoritar al Farului a declinat oferta: "Ne-am întâlnit, am avut o discuție în care, de la bun început, lucrurule erau clare. Am spus că, dacă sunt acționar majoritar, nu pot să fiu în altă parte, pentru că ies alte speculații. Am discutat două ore și am discutat, dar nu a existat absolut nicio cale care putea să schimbe situația asta de până acum.
Nu știu ce era dacă eram acționar minoritar, cred era total diferit. Nici n-am vrut să încercăm, pentru că eu nu vreau să creez confuzie unde mă duc, vreau să lucrez unde lucrurile sunt foarte clare, oniective clare și proiect ambițios.
V-am spus că am o singură strategie, aceea de a încerca să devin cel mai bun. Am și eu părerea și opinia mea, cum și dvs aveți să spuneți ce gândiți. Eu am dreptul să spun cum văd lucrurile din punctul meu de vedere.
Rămâne să vedem ce va fi în viitor. Eu vreau să îmi găsesc parteneri, nu e de vânzare. Acționari însemnă parteneri, ca să fim mai puternici. E normal și logic. Atât. Vreau să fiu în primele echipe din România, pentru că la Academie și la infrastructură suntem cei mai buni. Mai trebuie să muncim și la echipa mare.", a spus Hagi la Digi Sport.
Următorul meci oficial al echipei naționale este în luna iunie, în Liga Națiunilor.
LGîți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Serie A
3 cluburi tari din Europa, pe urmele lui Dybala! Cine se luptă pentru transferul argentinianului
ACUM 28 MINUTE
Liga
Real Madrid, all in pentru Haaland și Mbappe! Suma uriașă pregătită pentru cele două transferuri
ACUM O ORĂ