După ce ieri a intrat la RMC Sport, după izbucnirea scandalului "Colțescu", Gnohere continuă să facă dezvăluiri şi să emită judecăţi de valoare în legătură cu Ovidiu Haţegan. Acesta ar fi trebuit să aibă o cu totul altă atitudine când al patrulea arbitru l-a indicat pe Pierre Webo folosind sintagma "acel negru".
"Este şocant. Vorbesc limba română, înţeleg româna şi, când imaginile au fost difuzate, am înţeles ce a spus al patrulea oficial. În România este ceva obişnuit, dar când vine de la arbitri este inacceptabil. Când am văzut meciul şi am văzut atitudinea lui Haţegan, am avut senzaţia că nu vrea să accepte ce se întâmplă. Am simţit că retrăiesc experienţa mea. M-a lovit din nou în inimă. Când cineva imită sunete de maimuţă sau te numeşte "negru", te doare adânc în interior", a spus Gnohere, pentru Goal.com.

De la ce a plecat supărarea lui Gnohere pe Haţegan

Ligue 1
Mbappe a spus de ce în 2021 a vrut să plece la Real, iar acum a refuzat! Cu ce alt club a negociat
ACUM 2 ORE
Anterior, el evocase un episod neplăcut la care a fost martor pe vremea când juca în România. Partida la care a făcut referire francezul e FCSB - Dinamo 3-3, disputată în 2018. Atunci, centralul Haţegan a punctat după partidă că nu și-a dat seama dacă fanii "câinilor" imitau sunete de maimuță sau strigau "Augh, augh, augh", cunoscutul "strigăt de luptă" brevetat de "spartani".
"Niciodată nu am întâlnit un astfel de arbitru, dar când jucam la FCSB o tribună întreagă a imitat sunete de maimuţă. A fost în timpul unui derby cu Dinamo. Arbitrul din acea zi a fost Haţegan şi s-a prefăcut ca nu a auzit nimic. El a fost singurul care n-a auzit, când toată lumea auzise foarte bine acele strigăte", a explicat vârful din Hexagon.
Ligue 1
Mbappe a dat cărțile pe față! Cum a răspuns acuzațiilor că a rămas la PSG doar pentru bani
ACUM 2 ORE