"Bizonul" a revenit în Belgia în iulie 2020, la echipa din prima ligă la care acesta a mai fost împrumutat în 2014. Gnohere s-a înțeles cu oficialii clubului și a semnat pentru un sezon, iar mutarea a fost văzută drept o mare pierdere pentru FCSB. Asta pentru că, în ciuda kilogramelor în plus, vârful francez avea lipici la gol. Rămași fără golgheter, roș-albaștrii nu doar că au pierdut titlul, dar nici măcar nu s-au putut amesteca în lupta dusă de CFR și Craiova până în ultima etapă.

Gnohere, la fel de gras și în Belgia

Din păcate pentru el, odată ajuns în Belgia, Gnohere nu a devenit mai profesionist. Și-a păstrat kilogramele în plus și, ca atare, a fost titular în doar 8 meciuri (și a marcat 2 goluri pentru Excel Mouscron). Formația lui a retrogradat în a doua ligă, după ce a obținut doar 7 victorii în 34 de meciuri. Evident, stafful tehnic a avut nevoie de un atacant care să marcheze - dovadă că l-a introdus des pe final de meci -, însă greutatea nu i-a permis să evolueze încă de la început, mișcându-se greu și obosind repede.
Cupa Mondială FIFA
Asistență record la meciul dintre Argentina și Mexic. De la CM '94 nu au mai fost atât de mulți fani
ACUM UN MINUT
https://i.eurosport.com/2021/05/10/3129620.jpg
Gnohere, în luptă cu De Ketelaere, de la Brugge, acum două săptămâni
Acum, "Bizonul" devine liber de contract și va fi foarte greu pentru el să își găsească un contract în Europa, la o formație de primă ligă. Potrivit presei belgiene, el are mult peste 90 de kilograme, la o înălțime de 183 cm.
Gnohere a ajuns la FCSB în 2017, fiind transferat de la Dinamo în schimbul a 250.000 de euro. La FCSB, atacantul a marcat 51 de goluri în 115 meciuri disputate în toate competițiile și a fost un jucător esențial în atacul roș-albaștrilor. Neînțelegerile cu cei din conducere și problema avută cu kilogramele în plus i-au determinat pe oficialii vicecampioanei să îi rezilieze contractul în vara lui 2020.
Cupa Mondială FIFA
Reacția unui jucător al Arabiei Saudite când a fost întrebat de bonusul uriaș oferit de prințul
ACUM 19 MINUTE
Serie B
Olimpiu Moruțan, lăudat de presa din Italia după ce a dat două pase de gol! Ce notă a primit românul
ACUM O ORĂ