Lui Ladislau Boloni îi merge din ce în ce mai bine la Panathinaikos. În primele 4 meciuri din 2021, echipa românului a înregistrat 3 victorii și un egal și nu a primit nici măcar un gol.
Ultima ispravă a venit aseară, când Panathinaikos s-a impus pe terenul celor de la Aris, care ocupa poziția secundă în Super League înaintea etapei a 17-a. Singurul gol al partidei a fost marcat de ânărul atacant Argyris Kampetsis în minutul 9. Gazdele au dominat apoi jocul, dar formația tehnicianului român a rezistat până la final și a bifat astfel a 3-a victorie consecutivă.
Greek Super League
Cristi Ganea, aproape de un transfer important! Unde este dorit fostul jucător de la Athletic Bilbao
17/04/2022 LA 12:23

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Ladislau Boloni e pe val la Panathinaikos

Prin acest succes, Panathinaikos rămâne pe locul 5 în clasament, poziție la care fanii nici nu visau în momentul când Boloni a preluat echipa, în octombrie. Bilanțul managerului român este de 8 victorii, 2 galuri și 3 înfrângeri, dintre care 2 în fața celor de la PAOK și Olimpiacos.
Pentru Panathinaikos urmează un meci pe teren propriu, cu OFI Creta. Sistemul de desfășurare al campionatului elen este smilar cu cel folosit în Liga 1 până anul trecut. Așadar, din sezonul regulat mai sunt de disputat 9 etape, iar dacă Panathinaikos va continua evoluțiile bune nu are cum să nu prindă play-off-ul, având chiar reale la ocuparea unui loc de cupă europeană la finele stagiunii.
Greek Super League
Ladislau Boloni, victorie uriașă în Grecia! Panathinaikos, scor de neprezentare în derby-ul cu PAOK
04/04/2021 LA 15:01
Greek Super League
Aventura lui Boloni la Panathinaikos, prin ochii unui jurnalist grec: "Este urât, dar funcționează"
02/02/2021 LA 07:58