Echipa lui Ladislau Boloni are o serie excelentă, ajungând la 5 victorii consecutive în Grecia. Mai mult, toate aceste succese au fost obținute fără gol primit, iar Panathinaikos și-a asigurat deja într-o proporție mare prezența în play-off.
În deplasarea de astăzi de la Volos, Kampetsis a deschis scorul pentru Panathinaikos în minutul 42. În minutul 55, echipa lui Boloni a rămas în 10, după ce ibericul Juankar a primit cartonaș roșu. Chiar și cu un om mai puțin, tot Panathinaikos a fost cea care a înscris, Ioannidis făcând 2-0 în minutul 65. Pe final, gazdele au forțat, dar echipa antrenorului român s-a apărat exact și nu a avut emoții pentru victorie.
Greek Super League
Cristi Ganea, aproape de un transfer important! Unde este dorit fostul jucător de la Athletic Bilbao
17/04/2022 LA 12:23

Volos-Panathinaikos 0-2 | Echipa lui Boloni, e ca și calificată în Play-off

Prin acest succes, Panathinaikos și-a consolidat poziția a 5-a în clasament, având 34 de puncte, cu 11 mai mult decât adversara de astăzi, care rămâne pe locul 7, primul de sub linia play-off-ului. În condițiile în care mai sunt doar 7 etape de disputat din sezonul regulat, e aproape sigur că Panathinaikos va juca în play-off și se va bate pentru un loc de cupe europene.
Olimpiacos este de departe cea mai puternică echipă din Grecia și probabil că nu va avea emoții pentru un nou titlu. Astfel, AEK, Aris sau PAOK sunt echipele cu care se va lupta Panathinaikos pentru un loc cât mai bun la finalul campionatului.
În etapa viitoare, echipa antrenată de Boloni are o misiune facilă la prima vedere, urmând să o întâlnească acasă pe Lamia, ultima clasată.
https://i.eurosport.com/2021/01/24/2978140.jpg
Greek Super League
Meci nebun pentru Răzvan Lucescu în Grecia! PAOK, remiză cu 8 goluri în compania lui Volos
17/10/2021 LA 15:02
Greek Super League
Ladislau Boloni, victorie uriașă în Grecia! Panathinaikos, scor de neprezentare în derby-ul cu PAOK
04/04/2021 LA 15:01