Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dorit de FCSB, Dorin Rotariu a semnat cu o altă echipă! Unde va juca în sezonul următor

Bianca Dumitru

Actualizat 04/07/2022 la 17:48 GMT+3

FCSB a vrut să-l transfere în această vară pe Dorin Rotariu, căruia i s-a încheiat împrumutul la Atromitos la finalul lunii iunie. Fotbalistul nu va reveni, însă, în România, Ludogorets alegând să-l împrumute din nou în Grecia.

Dorin Rotariu

Credit imagine: Getty Images

Dorin Rotariu, dorit în această vară de FCSB, ca înlocuitor pentru Valentin Gheorghe, nu se va întoarce în campionatul din România.
Fotbalistul de 26 de ani, care mai are contract cu Ludogorets, a fost împrumutat încă un sezon la Atromitos, echipă pentru care a jucat în ultimele 6 luni.
Chiar dacă nu a evoluat prea mult în tricoul lor, grecii nu au vrut să renunțe la Rotariu, care va avea la Atromitos numărul 10.
După ce împrumutul a fost oficializat, românul a oferit câteva declarații, în care și-a exprimat bucuria de a continua în cadrul unui club la care s-a simțit foarte bine.
"Sunt foarte fericit că totul a mers bine și că am rămas la Atromitos. A fost prioritatea mea să rămân aici și sunt bucuros că totul a avut un final fericit.
Aici mă simt foarte dorit, mă simt important, iar ceea ce am întâlnit mă face să mă simt foarte bine, facilitățile, staff-ul tehnic, oamenii din echipă, colegii mei... Totul este perfect.
Au fost oferte de la alte echipe, dar am vrut să rămân aici, am vrut să rămân un sezon întreg la Atromitos. Vrem să facem lucruri mai bune decât în sezonul trecut și acesta este un alt motiv pentru care am vrut să rămân", a declarat Dorin Rotariu pentru site-ul oficial al echipei din Grecia.
Citește și:

FCSB l-a vrut pe Dorin Rotariu

FCSB s-a despărțit săptămâna trecută de Valentin Gheorghe, pe care l-a trimis sub formă de împrumut la Umraniyespor. Șefii clubului roș-albastru îi caută acum un înlocuitor.
Unul dintre fotbaliștii doriți de conducerea vicecampioanei României a fost Dorin Rotariu, jucătorul lui Ludogorets. Mijlocașul de 26 de ani a ajuns vara trecută în Bulgaria, dar nu s-a acomodat la echipă și a fost împrumutat sezonul trecut la Atromitos.
Rotariu trebuia să se întoarcă în această vară la campioana Bulgariei, cu care mai are contract până în 2024, dar unde nu are șanse să joace.
În aceste condiții, FCSB ar fi vrut să-l transfere pe fotbalistul care a mai evoluat de-a lungul carierei la Dinamo, Poli Timișoara, Mouscron, AZ Alkmaar și FC Astana.
Iosif Rotariu a spus, imediat după apariții acestor zvonuri, că această variantă iese din discuție pentru că Dorin Rotariu nu vrea să se întoarcă în campionatul din țară.
"Exclus să se întoarcă în România, Dorin vrea să continue la o formație din străinătate", a declarat Iosif Rotariu pentru Sport.ro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo