Jucătorul lui Augsburg, Michael Gregoritsch, a deschis scorul pentru austrieci la Oslo în minutul 35 după o centrare perfectă a lui Ulmer, cel care a profitat de o greșeală a apărării norvegiene.
Austria și-a dublat avantajul în minutul 54 după ce Marcel Sabitzer, jucătorul lui RB Leipzig, a executat fără probleme un penalty. În minutul 66 Erling Haaland a spart gheața și la naționala Norvegiei și a înscris primul său gol. Nu a fost de ajuns însă iar Novegia a pierdut primul meci din această ediție a Ligii Națiunilor.
Așadar în Grupa 1 după prima etapă Austria este singura echipă cu trei puncte. România și Irlanda de Nord au câte un punct fiecare în urma egalului de la București în timp ce Norvegia este pe ultimul loc cu 0 puncte.
Cupa Mondială FIFA
FIFA pregătește schimbări majore pentru următoarea Cupă Mondială! Ce se schimbă în faza grupelor
ACUM 13 MINUTE
Surpriza serii a venit în Italia acolo unde gazdele, care suferă vizibil de lipsa unui atacant pur sânge care să finalizeze ocaziile, au reușit doar un egal 1-1 cu Bosnia. Dzeko a deschis scorul pentru oaspeți în minutul 57 însă italienii au egalat doar 10 minute mai târziu prin Sensi. Acesta a fost și scorul final, italienii începând cu stângul noua ediție din Liga Națiunilor.

Rezultatele serii în Liga Națiunilor

Liga A
Italia - Bosnia 1-1
Olanda - Polonia 1-0
Liga B
Norvegia - Austria 1-2
România - Irlanda de Nord 1-1
Scoția - Israel 1-1
Slovacia - Cehia 1-3
Liga C
Lituania - Kazakhstan 0-2
Belarus - Albania 0-2
Cupa Mondială FIFA
Timp cu familia și antrenamente pentru Olanda înaintea meciului din optimi cu SUA la Cupa Mondială
ACUM 20 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Sergio Busquets îl contrazice pe Joan Laporta: "Meritul este al întregii echipe națională"
ACUM 2 ORE