Erling Haaland a impresionat în ultimul an la Borussia Dortmund, transformându-se rapid în unul dintre cei mai vânați tineri fotbaliști din lume. Norvegianul este cotat la 130 de milioane de euro, potrivit site-ului transfermarkt.com, pe urmele sale aflându-se, printre altele, Real Madrid și Chelsea.
Jurnalistul Ian McGarry a dezvăluit în cadrul podcast-ului The Transfer Window că Haaland s-ar fi înțeles cu oficialii lui CHelsea, dorindu-și să obțină transferul în Premier League în această vară.
"Transferul lui Erling Haaland la Chelsea progresează, termenii personali au fost agreați de șefii lui Chelsea, dar afacerea nu a ajuns încă în punctul de a fi anunțată. Jucătorul este în vacanță, iar agentul său Mino Raiola vrea să introducă o clauză în contract care să-i permită fotbalistului să plece oricând de la echipă în cazul în care nu se va acomoda în Anglia.
Premier League
Haaland a declanșat nebunia pe piața sponsorizărilor! Suma amețitoare cu care e ademenit norvegianul
IERI LA 11:22
Erling Haaland speră că se va transfera la Chelsea înainte ca noul sezon să înceapă. Ăsta e un lucru de rezolvat între Mino Raiola, agentul său, și Chelsea. Dar, pe scurt, chiar și cu dorința jucătorului de a se transfera la Chelsea, nu va fi o situație ușor de rezolvat", a declarat Ian McGarry.
Borussia Dortmund vrea circa 200 de milioane de euro în schimbul lui Haaland, vara viitoare urmând a se activa o clauză contractuală prin care echipele care îl vor vrea pe norvegian vor trebui să achite doar 75 de milioane de euro pentru transfer. Astfel, șefii lui Dortmund ar putea accepta să-i dea drumul în această vară pentru a încasa o sumă mai mare de bani. Trebuie ținut, însă, cont de faptul că nemții s-au despărțit deja de Jadon Sancho, ceea ce ar putea însemna că nu îl vor lăsa să plece și pe Haaland.

Sancho revine în Premier League

Jadon Sancho a fost curtat intens de Manchester United încă din vara trecută, dar oficialii de pe Old Trafford s-au lovit de refuzul lui Dortmund de a lăsa din preț.
Negocierile au fost reluate în această vară și în cele din urmă s-a ajuns la un consens. Chiar dacă deznodământul fusese anunțat de presa internațională de acum câteva zile, astăzi a venit confirmarea oficială a celor de la Borussia Dortmund.
"Jucătorul Jadon Sancho se va muta la Manchester United. Ambele cluburi și jucătorul au ajuns la un acord în acest sens astăzi. Manchester United va plăti Borussiei Dortmund o taxă de transfer fixă de 85 de milioane euro", se arată în comunicatul nemților.
Premier League
Haaland costa doar 60.000 de £, dar un club din Premier League l-a refuzat dintr-un motiv uluitor
IERI LA 09:50
Bundesliga
Haaland și-a luat rămas bun de la fanii Borussiei! Mesajul postat după ultimul meci la Dortmund
IERI LA 17:04