Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dan Petrescu e la pământ ce a ajuns pe ultimul loc cu Jeonbuk! "Îmi e rușine de mine"

Dani Morar

Publicat 03/04/2024 la 17:28 GMT+3

Dan Petrescu a ajuns pe ultimul loc cu Jeonbuk, după cel de-al 8-lea meci consecutiv fără victorie pe banca echipei. Românul este în pericol de a fi demis de pe banca sud-coreenilor și pare o variantă pentru postul de antrenor la CFR Cluj.

Dan Petrescu.

Credit imagine: Eurosport

Dan Petrescu traversează una dintre cele mai grele perioade din cariera de antrenor. După ce în weekend a remizat cu Ulsan, Jeonbuk a pierdut astăzi în fața lui Jeju și a ajuns pe ultimul loc în campionat, după 5 etape.
Românul riscă să fie demis și s-ar putea întoarce în România, poate chiar la CFR Cluj. Ardelenii s-ar fi înțeles deja ca Mandorlini să revină pe bancă după despărțirea de Adrian Mutu, dar nimic nu e exclus.
La fel ca și Mutu după înfrângerea cu Corvinul, Petrescu a avut un discurs plin de dezamăgire în urma înfrângerii cu Jeju. Fostul internațional și-a cerut scuze suporterilor și a spus că este un moment dificil și, în același timp, rușinos, pentru el.
"Îmi prezint scuzele fanilor, care au traversat o lungă distanță să fie alături de noi. E un rezultat dezamăgitor. În prima repriză, chiar dacă nu a fost atât de bună, am creat trei-patru ocazii. Pe de altă parte, Jeju a înscris la singura ocazie. În partea secundă au fost mai mult.
Când am luat roșu, lupta a devenit dificilă. Am ratat multe ocazii. Nu e vorba doar de jocul de astăzi. Îmi pare rău de jucători și de fani care au venit de departe. E un moment dificil.
Îmi e rușine de mine. Ce trebuie să facem este să creștem ritmul. Nu mai e mult timp până la următorul meci. Jucătorii creează ocazii meci de meci, dar nu reușesc să marcheze, așa că e frustrant", a declarat Dan Petrescu, citat de chosun.com. și as.ro.

Dan Petrescu, out de la Jeonbuk?

Jeonbuk a cedat cu 0-2 meciul cu Jeju, din a 5-a etapă a campionatului, iar situația antrenorului român se complică extrem de mult pe fondul unei scăderi de formă a echipei sale.
Încă dinaintea acestei înfrângeri, presa locală anunțase că postul lui Petrescu este în pericol, iar acum, un nou rezultat negativ ar putea determina conducerea clubului să ia măsuri și chiar să-l demită pe fostul internațional român.
MECIUL POATE FI O GHILOTINĂ CARE SĂ DECIDĂ SOARTA ANTRENORULUI PETRESCU. JEONBUK, ÎNTR-O CRIZĂ MAI REA DECÂT UN COŞMAR, PETRESCU TREMURĂ! - OH MY NEWS, ÎNAINTE DE ULTIMA ÎNFRÂNGERE
În acest moment, echipa sa este pe ultimul loc în clasamentul din Coreea de Sud, cu doar trei puncte, și totodată singura formație din ligă care nu a câștigat niciun meci în startul acestei stagiuni.
Rămâne de văzut dacă acesta va pleca din Coreea de Sud în urma acestor rezultate și dacă va lua în calcul o revenire în România, la CFR Cluj, echipă care are și ea nevoie de cineva care să o redereseze și care a rămas și fără antrenor înainte de meciul din runda a treia a play-off-ului.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo