Situația de la Marseille continuă să fie complicată. După ce în weekend ultrașii formației franceze au luat cu asalt baza de antrenament, în semn de protest față de președintele Jacques Henric Eyraud, astăzi a avut loc un alt moment delicat.
La conferința de presă de dinaintea meciului Lens - Marseille (mâine, ora 22:00), Andre Villas-Boas a solicitat rezilierea contractului scadent în vară. Tehnicianul lusitan este nemulțumit de abordarea conducătorilor clubului, care nu l-au anunțat cu privire la împrumutul lui Olivier Ntcham (cu opțiune de cumpărare definitivă), înainte ca fotbalistul de 24 de ani să fie prezentat oficial.
Olivier Ntcham a fost adus sub formă de împrumut de la Celtic până la finalul sezonului, decizie pe care Villas-Boas nu numai că nu a acceptat-o, dar de care nici nu a fost informat.
Fotbal
Steliano Filip, exclus din lotul lui Dinamo, înaintea returului cu U Cluj! Pe cine va miza Uhrin
ACUM 3 ORE

Haos la Marseille! Andre Villas-Boas solicită rezilierea contractului din cauza ultimului transfer realizat de club

Extrem de nervos, tehnicianul lui Marseille a cerut rezilierea contractului, iar acum așteaptă răspunsul conducerii.
"Nu a fost decizia mea (n.r. - transferul lui Olivier Ntcham). Este un jucător față de care mi-am exprimat clar dezacordul. Nu știam nimic, am aflat despre transfer când m-am trezit și am intrat pe site-ul clubului. Am cerut rezilierea contractului cu scopul de a arăta că nu am fost de acord cu strategia sportivă. Board-ul nu mi-a oferit un feedback final. Nu vreau bani, vreau doar să plec. A fost încălcată o înțelegere în legătură cu politica de transferuri.
Marseille a experimentat deja 2-3 ani de transferuri întâmplătoare, iar eu nu pot să accept așa ceva. Acum mă concentrez pe meciul cu Lens. Pentru mine, Lens este echipa anului. Nu ne vom putea pregăti în cele mai bune condiții. Voi continua la echipă până când board-ul mă va demite. Această decizie nu are legătură cu incidentele din weekend, ci doar cu latura sportivă. Aștept răspunsul conducerii. Dacă vor spune "nu", atunci voi continua", a declarat Andre Villas-Boas, la conferința de presă.
Potrivit RMC, board-ul lui Marseille a acceptat cererea lui Villas-Boas, dar decizia finală privind rezilierea contractului va fi luată de Frank McCourt, patronul clubului.
Între timp, Villas-Boas se pregătește pentru antrenamentul de astăzi, alături de jucătorii săi, anunță La Provence.
Andre Villas-Boas a ajuns la Marseille în vara anului 2019. Sub comanda sa, OM a încheiat pe locul 2 în sezonul precedent din Ligue 1, întrerupt de pandemie după 28 de etape. De-a lungul carierei, tehnicianul portughez le-a mai pregătit pe Academica, Porto, Chelsea, Tottenham, Zenit și Shanghai SIPG.
https://i.eurosport.com/2021/02/01/2983035.jpg
Fotbal
Lotul lărgit convocat de Adrian Văsîi la naționala U19, care va participa la Campionatul European
ACUM 3 ORE
Liga Campionilor UEFA
Jucătorii lui Liverpool, scoși din sărite de UEFA! Decizia care i-a scandalizat pe "cormorani"
ACUM 4 ORE