Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FOTO/VIDEO. Marseille - Rennes a fost amânat după ce fanii au luat cu asalt baza de antrenamente!

Vlad Dumitrescu

Actualizat 30/01/2021 la 20:47 GMT+2

Un grup de fani furioși ai celor de la Marseille au reușit să pătrundă în baza de antrenamente a clubului după ce au atacat intrarea cu torțe. Meciul pe care trebuia să îl dispute Marseille cu Rennes în această seară a fost amânat.

Marseille

Credit imagine: Getty Images

UPDATE. Conform informațiilor L'Équipe, fanii l-au lovit cu un proiectil pe Alvaro Gonzalez atunci când au luat cu asalt baza de antrenamente. Drept urmare, Gonzalez s-a accidentat la spate.
Drept urmare, liga franceză a decis ca meciul din această seară dintre Marseille și Rennes să nu se mai joace.
Jurnaliștii francezi scriu că ținta nu era Gonzalez, el fiind lovit accidental. Fanii erau furioși pe Dimitri Payet și Jacques Henri Eyraud, conform RMC.
Știrea inițială
Suporterii aveau asupra lor torțe atunci când au intrat în complexul de antrenamente Robert Louis-Dreyfus din Marseille.
Odată ajunși acolo, fanii au aprins toate torțele și au dat foc unui copac, conform cotidianul La Provence. Suporterii sunt nemulțumiți de forma actuală a echipei și cer demisia președintelui Jacques Henric Eyraud.
RMC informează că fanii au reușit să pătrundă în interiorul bazei, însă presa franceză informează că deocamdată este neclar dacă jucătorii și staff-ul se află acolo în aceste momente. De obicei însă, cu câteva ore înaintea unui meci, așa cum este cazul acum, aceștia s-ar afla chiar la baza de antrenamente.
Marseille va juca cu Rennes astăzi de la 22:00.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo