Absența lui Ronaldo din partida cu City e învăluită în mister, tot mai multe zvonuri indicând o ruptură totală între el și managerul Rangnick. Ceea ce este și mai ciudat e că atacantul a revenit la antrenamentele "diavolilor", ieri, dar a fost însoțit de două gărzi de corp. De ce a apelat portughezul la acești bodyguarzi nu se știe încă, dar cert e că relația sa cu stafful tehnic pare una glacială.
"Tensiunea dintre Cristiano Ronaldo și Manchester United pare să fi atins apogeul după absența atacantului portughez în derby-ul cu City și călătoria sa în Portugalia în timp ce colegii săi au pierdut cu 4-1 împotriva echipei lui Guardiola. O situație care a ridicat tensiunea pe Old Trafford la limite nebănuite și care a făcut ca zvonurile de plecare să se înmulțească", notează Marca.
Viitorul lui CR7 e departe de Teatrul Viselor, PSG fiind în pole-position pentru a-l semna, din vară. Mbappe va pleca probabil - fie la Real Madrid, fie la Liverpool -, astfel că portughezul e văzut de Al Khelaifi ca o variantă ideală.
Fotbal
Cursa pentru Balonul de Aur are un favorit uriaș! Messi, cotat cu aceleași șanse ca... Bonnuci
ACUM 13 ORE
"Prioritatea lui Cristiano Ronaldo ar fi să semneze pentru PSG pentru a împărți atacul cu Neymar și Leo Messi, într-o ofensivă de vis", mai notează sursa citată.
CITEȘTE ȘI:
ARSENE WENGER ÎL ACUZĂ PE UN JUCĂTOR DE LA LIVERPOOL CĂ A TRIȘAT, ASEARĂ, CU INTER

Roy Keane nu crede în accidentarea lui Cristiano Ronaldo

Înaintea confruntării dintre Manchester United și rivalii locali, Keane a spus că "nu a înțeles explicația lui Rangnick și a simțit că germanul nu spune întreaga poveste". Când a fost întrebat dacă a existat ceva neștiut privind absența lui Ronaldo la Sky Sports, Keane a răspuns: "Se pare că există. Nu-mi place deloc când managerul vorbește despre acest flexor al șoldului, nu înțeleg. Vorbim despre Ronaldo ca despre un fel de mașinărie, foarte rar se accidentează și apoi, din când în când, spune că are ceva la flexorul șoldului. Ceva e ciudat și nu înțeleg de ce se întâmplă asta", a spus Keane.
Ronaldo traversează cea mai neagră perioadă din carieră, cu un singur gol marcat în ultimele 10 partide. El a fost inclusiv rezervă la United, sub Rangnick, care a fost tot mai nemulțumit de prestațiile sale. Relația dintre cei doi pare că e ruptă definitiv și faptul că germanul va rămâne în cadrul clubului și după acest sezon (chiar dacă nu va mai antrena) l-ar fi determinat pe CR7 să vrea neapărat să plece.
Premier League
Cristiano Ronaldo, în planurile lui Ten Hag! Ce așteptări are antrenorul de la starul lui United
IERI LA 12:42
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
22/05/2022 LA 06:42