Duckadam acceptase să preia postul de consilier pe probleme de sport a Președintelui Senatului României, Robert Cazanciuc. Însă ”eroul de la Sevilla” nu mai vrea să ocupe acest post din cauza ”individiei și răutății unora”, motiv pentru care a decis că se va retrage din viața publică.
”Câtă răutate și invidie!
Pentru mine, era o onoare și mândrie să fiu consilierul pe probleme de sport a Președintelui Senatului României. Că în acest moment, Președinte interimar este dl. Robert Cazanciuc, căruia doresc să-i mulțumesc și pe această cale pentru propunere, sau era altcineva, din oricare alt partid, pentru mine era totuna. Știam că mandatul meu va fi doar de 5 luni, dar am crezut că, dacă voi veni cu proiecte bune pentru sportul românesc, poate și viitorul președinte al Senatului va apela în continuare la serviciile mele.
Premier League
Chelsea a făcut o ofertă atractivă pentru 'bijuteria lui Monaco', fotbalist dorit și de Juventus
ACUM 17 MINUTE
Din păcate, invidia și răutatea unora, m-au făcut să renunț la această funcție. Voi rămâne în continuare consecvent principiilor mele și nu voi mai activa în fotbal sau politică. Viața merge înainte, să fim sănătoși!”, a scris Duckadam pe Facebook.

Duckadam renunță la viața publică

Plecat de la FCSB după ce salariul i-a fost redus la 2.000 de lei pe lună, Duckadam a anunțat săptămâna trecută că a fost ofertat de senatorul Robert Cazanciuc. Acesta din urma i-a propus să fie consilier al Senatului pentru probleme de sport: “Am primit o ofertă de la Robert Cazanciuc ca să fiu consilierul Senatului pe probleme de sport, așa că viața merge înainte și sunt foarte liniștit”, a spus Duckadam pentru Antena 1. De asemenea, Duckadam a menționat că a fost contactat și de primarul din Clinceni: "Mi-a propus că un liceu sportiv din localitate să-mi poarte numele din toamnă”, a adăugat Helmuth Duckadam.
Duckadam a fost președinte de imagine la FCSB timp de zece ani, dar și-a anunțat demisia în direct la TV.
Liga
Suarez a reacționat la adresa arbitrajului după meciul lui Atletico: "Mereu același protagonist"
ACUM O ORĂ
Turkish Süper Lig
Moruțan, comparat cu Messi în presa din Turcia! Ce au scris despre românii de la Galatasaray
ACUM 2 ORE