Duckadam acceptase să preia postul de consilier pe probleme de sport a Președintelui Senatului României, Robert Cazanciuc. Însă ”eroul de la Sevilla” nu mai vrea să ocupe acest post din cauza ”individiei și răutății unora”, motiv pentru care a decis că se va retrage din viața publică.
”Câtă răutate și invidie!
Pentru mine, era o onoare și mândrie să fiu consilierul pe probleme de sport a Președintelui Senatului României. Că în acest moment, Președinte interimar este dl. Robert Cazanciuc, căruia doresc să-i mulțumesc și pe această cale pentru propunere, sau era altcineva, din oricare alt partid, pentru mine era totuna. Știam că mandatul meu va fi doar de 5 luni, dar am crezut că, dacă voi veni cu proiecte bune pentru sportul românesc, poate și viitorul președinte al Senatului va apela în continuare la serviciile mele.
Premier League
Tottenham, refuzată de Franck Kessie. Starul lui AC Milan era una din cele două ținte ale lui Conte
ACUM CÂTEVA SECUNDE
Din păcate, invidia și răutatea unora, m-au făcut să renunț la această funcție. Voi rămâne în continuare consecvent principiilor mele și nu voi mai activa în fotbal sau politică. Viața merge înainte, să fim sănătoși!”, a scris Duckadam pe Facebook.

Duckadam renunță la viața publică

Plecat de la FCSB după ce salariul i-a fost redus la 2.000 de lei pe lună, Duckadam a anunțat săptămâna trecută că a fost ofertat de senatorul Robert Cazanciuc. Acesta din urma i-a propus să fie consilier al Senatului pentru probleme de sport: “Am primit o ofertă de la Robert Cazanciuc ca să fiu consilierul Senatului pe probleme de sport, așa că viața merge înainte și sunt foarte liniștit”, a spus Duckadam pentru Antena 1. De asemenea, Duckadam a menționat că a fost contactat și de primarul din Clinceni: "Mi-a propus că un liceu sportiv din localitate să-mi poarte numele din toamnă”, a adăugat Helmuth Duckadam.
Duckadam a fost președinte de imagine la FCSB timp de zece ani, dar și-a anunțat demisia în direct la TV.
Premier League
4 antrenori pe lista scurtă a lui Manchester United! Cine i-ar putea lua locul lui Ralf Rangnick
ACUM 5 ORE
Premier League
Se schimbă regula amânărilor din Premier League! În ce condiții pot cere echipele amânarea
ACUM 5 ORE