Helmut Duckadam și-a anunțat demisia de la FCSB în direct în urmă cu o săptămână, fiind nemulțumit de faptul că nu mai era dorit în cadrul clubului. La doar o săptămână distanță, ”Eroul de la Sevilla” a anunțat că a primit deja o ofertă după ce a demisionat din funcția de președinte de imagine al FCSB.
Plecat de la FCSB după ce salariul i-a fost redus la 2.000 de lei pe lună, Duckadam a anunțat că a fost ofertat de senatorul Robert Cazanciuc. Acesta din urma i-a propus să fie consilier al Senatului pentru probleme de sport: “Am primit o ofertă de la Robert Cazanciuc ca să fiu consilierul Senatului pe probleme de sport, așa că viața merge înainte și sunt foarte liniștit”, a spus Duckadam pentru Antena 1.De asemenea, Duckadam a menționat că a fost contactat și de primarul din Clinceni: "Mi-a propus că un liceu sportiv din localitate să-mi poarte numele din toamnă”, a adăugat Helmuth Duckadam.

Duckadam renunță la fotbal

Romanian Liga I
Iuliu Mureșan îl atacă pe Bonetti: "Știți ce a făcut când a plecat? Bine că nu l-a văzut nimeni"
22/09/2021 LA 09:32
E o decizie surprinzătoare pentru cei care nu știau, pentru mine nu a fost. Am cugetat mult, m-am gândit multe nopți la modul cum voi face acest anunț. Am rezistat 10 ani la Steaua (n.r FCSB), dar a fost o decizie bună, mă simt bine la ora actuală. Renunț la fotbal definitiv, nu mai vreau să merg la alte echipe. Am primit niște oferte interesante de la primarul din Clinceni pentru un liceu sportiv, care o să-mi poarte numele din toamnă. Ieri am primit o ofertă de la Robert Cazanciuc ca să fiu consilierul Senatului pentru probleme de sport, deci viața merge înainte și sunt foarte liniștit – Helmut Duckadam, pentru Antena 1
Duckadam a fost președinte de imagine la FCSB timp de zece ani, dar și-a anunțat demisia duminică seară.
https://i.eurosport.com/2020/06/18/2835076.jpg
Romanian Liga I
Dinu, dezvăluiri incredibile despre Bonetti: "O să îți stea mintea în loc"
22/09/2021 LA 05:37
Romanian Liga I
Ionuț Chirilă a revenit în Liga 1, la Clinceni. Aduce cu el doi investitori care salvează clubul
21/09/2021 LA 09:36