Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Prima ofertă primită de Helmut Duckadam după ce și-a dat demisia de la FCSB

Irina Aldea

Publicat 19/06/2020 la 15:04 GMT+3

Helmut Duckadam și-a dat demisia de la FCSB în urmă cu o săptămâna, iar acum are parte deja de o nouă oportunitate pe plan profesional.

Helmuth Duckadam, fostul mare portar al Stelei

Credit imagine: Eurosport

Helmut Duckadam și-a anunțat demisia de la FCSB în direct în urmă cu o săptămână, fiind nemulțumit de faptul că nu mai era dorit în cadrul clubului. La doar o săptămână distanță, ”Eroul de la Sevilla” a anunțat că a primit deja o ofertă după ce a demisionat din funcția de președinte de imagine al FCSB.
Plecat de la FCSB după ce salariul i-a fost redus la 2.000 de lei pe lună, Duckadam a anunțat că a fost ofertat de senatorul Robert Cazanciuc. Acesta din urma i-a propus să fie consilier al Senatului pentru probleme de sport: “Am primit o ofertă de la Robert Cazanciuc ca să fiu consilierul Senatului pe probleme de sport, așa că viața merge înainte și sunt foarte liniștit”, a spus Duckadam pentru Antena 1.De asemenea, Duckadam a menționat că a fost contactat și de primarul din Clinceni: "Mi-a propus că un liceu sportiv din localitate să-mi poarte numele din toamnă”, a adăugat Helmuth Duckadam.

Duckadam renunță la fotbal

E o decizie surprinzătoare pentru cei care nu știau, pentru mine nu a fost. Am cugetat mult, m-am gândit multe nopți la modul cum voi face acest anunț. Am rezistat 10 ani la Steaua (n.r FCSB), dar a fost o decizie bună, mă simt bine la ora actuală. Renunț la fotbal definitiv, nu mai vreau să merg la alte echipe. Am primit niște oferte interesante de la primarul din Clinceni pentru un liceu sportiv, care o să-mi poarte numele din toamnă. Ieri am primit o ofertă de la Robert Cazanciuc ca să fiu consilierul Senatului pentru probleme de sport, deci viața merge înainte și sunt foarte liniștit – Helmut Duckadam, pentru Antena 1
Duckadam a fost președinte de imagine la FCSB timp de zece ani, dar și-a anunțat demisia duminică seară.
Premier League bun
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo