Glasgow Rangers a încheiat cu o victorie sezonul din Scoția: 4-0 contra celor de la Aberdeen. Ianis Hagi a fost titular la trupa antrenată de Steven Gerrard, internaționalul român reușind o pasă de gol pentru echipa gazdă. A fost al 11-lea assist al sezonului pentru internaționalul nostru, care a devenit astfel lider în Scoția la acest capitol.
Deja desemnată campioană a Scoției, Rangers a încheiat stagiunea neînvinsă și cu un număr record de puncte, 102. Până în acest sezon, recordul clubului era de 97 de puncte, înregistrate în sezonul 2002/2003. 32 de victorii, 6 remize și 0 înfrângeri au fost rezultaltele consemnate de trupa lui Gerrard în acest sezon.

Ianis Hagi, de neoprit în Scoția

Scottish Premiership
Un fost secund al lui Gerrard, favorit să-l antreneze pe Ianis Hagi! Anunțul presei din Scoția
23/11/2022 LA 15:00
Acum, pentru gruparea de pe Ibrox e ora bilanțurilor și a premiilor, iar Ianis Hagi a fost desemnat cel mai bun tânăr jucător al sezonului.
Pe lângă recordul de pase decisive pentru această stagiune din Scoția, românul de 22 de ani a reușit și 6 goluri.
Un sentiment de necrezut, să câştigi un trofeu atât de devreme şi acum să pui mâna pe el, să fii invincibil… e greu de transmis în cuvinte. Suntem mândri, suntem bucuroşi că am obţinut o performanţă atât de mare, la un club uriaş. Am făcut atât de mulţi oameni fericiţi, de asemenea familia şi prietenii. O călătorie de necrezut. A fost uimitor, din prima zi de pregătire şi până acum. Toată lumea a muncit atât de mult la antrenamente şi s-a pregătit pentru acest moment. Să sperăm că este doar începutul. Acum, că am prins gustul, ne e foame de mai mult | Ianis Hagi
Fotbal
EXCLUSIV | Interviu cu Adrian Avasâlcăi, singurul antrenor român de la Academia lui Chelsea
20/11/2022 LA 06:34
Romanian Liga I
Adi Mutu, sunat în miezul nopții de Gică Hagi pentru un transfer: "Cu el în echipă iau titlul"
31/10/2022 LA 18:24