Glasgow Rangers a făcut un sezon fantastic și era doar o chestiune de timp până când formația lui Steven Gerrard devenea matematic campioană. Acesta lucru s-a întâmplat astăzi, după egalul celor de la Celtic (0-0) pe terenul celor de la Dundee United.
Astfel, Glasgow Rangers nu mai poate pierde primul loc, deși mai sunt de jucat 6 etape din acest sezon (una în sezonul regulat și 5 în play-off). Rangers are momentan 20 de puncte avans față de Celtic, cele 2 echipe urmând să se întâlnească în meci direct peste 2 săptămâni.
https://i.eurosport.com/2020/02/06/2770226.jpg
Premier League
Aston Villa a mai pus ochii pe un star din Spania! Cine este fotbalistul pentru care insistă Gerrard
IERI LA 05:08

Ianis Hagi, primul titlu din carieră

Ianis Hagi a contrinuit cu 6 goluri (ultimul în meciul de ieri cu St.Mirren) și 9 pase decisive la titlul lui Rangers din acest sezon, care este primul după o pauză de 10 ani. De la ultimul titlu, Rangers a avut o perioadă neagră, ajungând în liga a 5-a din cauza problemelor financiare.
Echipa a redevenit însă o forță și la al 2-lea sezon cu Steven Gerrard pe banca tehnică a reușit să oprească hegemonia celor de la Celtic, care câștigaseră ultimele 9 ediții de campionat.
Acesta este primul titlu de campion din cariera lui Ianis Hagi. Mijlocașul de 22 de ani mai are în palmares 3 trofee: Cupa și Supercupa României cu Viitorul și Supercupa Belgiei cu Genk.
Premier League
Ronaldo s-a accidentat din nou. United tremură în așteptarea verdictului medicilor
14/01/2022 LA 09:16
The Emirates FA Cup
Gerrard, săgeți aruncate către fanii lui United! Nu fost impresionat de atmosfera de pe Old Trafford
11/01/2022 LA 14:50