Liverpool s-a chinuit teribil în actualul sezon în faza defensivă din cauza accidentărilor. Toți cei 3 fundași centrali de bază ai lui Jurgen Klopp - Virgil van Dijk, Joe Gomez și Joel Matip - au avut probleme medicale și au lăsat o gaură uriașă în centrul apărării. Campioana en-titre din Premier League a încercat să acopere "rana" din defensivă, însă fără succes.
Klopp i-a folosit ca fundași cetrali pe mijlocașii Fabinho și Jordan Henderson, uneori pe tinerii Rhys Williams și Nathaniel Phillips și chiar a împrumutat un fundaș central în iarnă - Ozan Kabak, de la Schalke. Din păcate pentru "cormorani", aceste soluții de avarie și-au arătat de multe ori limitele, lucru care se vede cel mai bine în rezultatele obținute și locul din clasament. Tocmai din acest motiv, Liverpool a pus ochii pe fundașul lui RB Leipzig, Ibrahima Konate, care însă nu are de gând să facă pasul spre Premier League.

Ibrahima Konate nu are de gând să plece la Liverpool în vară

Liga
Guardiola l-a propus la Barcelona pe atacantul care va costa mai mult decât Mbappe în următorii ani
11/10/2021 LA 08:14
Chiar dacă s-a vehiculat că transferul e ca și făcut, Ibrahima Konate infirmă aceste zvonuri și precizează că Liverpool nu l-a contact nici pe el, dar nici pe reprezentanții săi. Francezul a adăugat și faptul că nu are de gând să plece din Bundesliga la un club atât de mare cum este Liverpool, preferând să continue să crească la un club unde primește șanse în mod constant.
"În fotbal sunt multe zvonuri privind transferurile și din păcate mulți le cred imediat. Nici eu și nici agenții mei nu am fost contactați de Liverpool. În plus, am obiective mari alături de colegii meci la RB Leipzig. Aici mă simt foarte bine și am tot ce îmi trebuie pentru a mă dezvolta sănătos. Am aici un contract până în 2023, iar contractele sunt făcute tocmai pentru a fi respectate. Asta am de gând", a spus Ibrahima Konate pentru BILD.
Cotat la 35 de milioane de euro de transfermarkt.com, Konate deține un fizic impresionant, cu o înălțime de 1,94 metri, construit ideal pentru un campionat puternic cum este Premier League, însă se pare că Liverpool și alte cluburi de top vor trebui să mai aștepte până ce Konate se va decide asupra viitorului său.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/04/16/3115295.jpg
Fotbal
Lovitură de teatru: noii patroni ai lui Newcastle negociază cumpărarea unui club gigant al Europei
09/10/2021 LA 11:41
Liga
La Masia a produs o nouă generaţie fabuloasă! Coincidenţele dintre Barcelona lui Pep şi cea de acum
27/09/2021 LA 14:35