Ibrahimovic continuă să impresioneze la cel mai înalt nivel al fotbalului. Atacantul de 39 de ani se află pe primul loc cu AC Milan în Serie A și este golgheterul la zi al campionatului, cu 10 reușite.
Ibra a revenit la Milan la începutul anului, după aventura de la Los Angeles Galaxy, din Statele Unite. Deși se apropie de pragul de 40 de ani, Zlatan continuă să demonstreze că vârsta este doar un număr.
Suedezul a devenit un adevărat lider în vestiarul Milanului, iar asta se vede și în jocul din teren al "rossonerilor". Ibrahimovic este omul care coordonează echipa și de la care pleacă majoritatea acțiunilor ofensive.
Fotbal
VIDEO | GOLUL DIN RABONA AL LUI ERIK LAMELA, CEA MAI FRUMOASĂ REUȘITĂ A ANULUI 2021!
ACUM 14 MINUTE

Ibrahimovic, cel mai bun jucător suedez al anului

Prestațiile impresionante ale lui Ibrahimovic i-au convins pe oficialii din țara natală. Astfel, Zlatan a primit trofeul pentru cel mai bun jucător suedez al anului. Este pentru a 12-a oară când atacantul de 39 de ani primește această distincție de-a lungul carierei.
Ultima oară când a câștigat acest premiu se întâmpla în 2016, în anul în care a plecat de la PSG la Manchester United.
Niciun alt fotbalist suedez n-a câștigat mai multe astfel de premii decât a reușit Ibrahimovic.
Suedezul a reacționat la scurt timp după ce a primit cel de-al 12-lea premiu. Zlatan postat pe rețelele sociale o fotografie cu noul trofeu, în care se poate observa reflexia lui.
De-a lungul carierei, Ibrahimovic a mai evoluat la Malmo, Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, PSG, Manchester United și LA Galaxy.
Fotbal
Prima reacție a lui Lewandowski după ce a primit titlul de cel mai bun fotbalist al lumii în 2021
ACUM O ORĂ
Fotbal
Camerun și Burkina Faso merg mai departe, în timp ce Insulele Capului Verde se află în așteptare
ACUM 2 ORE