Ibrahimovic a fost unul dintre cei mai talentaţi jucători din ultimii 20 de ani, iar prestaţiile din teren au fost aproape mereu completate de declaraţii care veneau să glorifice şi mai mult fotbalistul Ibrahimovic.
Coleg cu vârful nordic în MLS, în 2018, Ashley Cole spune că întreaga aură pe care şi-a creat-o Ibrahimovic în faţa presei e fabricată, în realitate el fiind o persoană calmă, caldă şi introvertită.
"Zlatan are două personalităţi. Cu noi, în vestiar, era extraordinar, tăcut, o persoană umilă, modestă. În faţa media, se afişa cu un Zeu. A avut momente când venea în vestiar şi spunea că a devenit lent, că nu mai poate alerga, dar în faţa presei mergea cu declaraţii la 180 de grade", a spus Ashley Cole, citat de Daily Mail.
MLS
Insigne pleacă în MLS la doar 30 de ani pentru a scrie istorie! Salariul uriaș pe care îl va încasa
08/01/2022 LA 17:28
CITEŞTE ŞI

Ashley Cole vs Ibrahimovic, în vestiarul lui LA Galaxy

Chiar dacă în general e calm în vestiar, Ibra şi-a creat de-a lungul timpului mulţi duşmani în loturile echipelor pentru care a evoluat, numeroşi fotbalişti considerându-l prea arogant. S-a ajuns în multe rânduri chiar la corecţii fizice, aşa cum s-a întâmplat într-una din precedentele descălecări la AC Milan, când "colosul" Oguchi Onyewu l-a pus la punct.
Întrebat dacă a fost vreodată aproape de un conflcit fizic cu Ibra, Ashley Cole a relatat un episod din care, tonul vocii englezului l-a determinat pe suedez să renunţe la orice dorinţă de a "împărţi lucrurile bărbăteşte".
"A gesticulat o dată spre mine şi i-am zis: "Lasă-ţi naibii mâinile jos!". Sunt foarte feroce când mă enervez, vă spun sincer. Culmea e că avea dreptate atunci, dar nu poţi să te comporţi aşa cu mine. În rest, nu am avut probleme", a mai spus fostul fundaş stânga al lui Chelsea.
Ibrahimovic a avut un randament fantastic pentru LA Galaxy, reuşind să înscrie 52 de goluri în 56 de partide jucate. La despărţirea de formaţia americană, Ibra a cumpărat o întreagă pagină de reclame în prestigiosul Los Angeles Times. În partea superioară a pozei cu suedezul a fost titrat un mesaj marcă înregistrată Ibra: "Dragă Los Angeles, cu plăcere".
https://i.eurosport.com/2021/09/03/3212241.png
Serie A
Jose Mourinho a fost dorit la AC Milan! Dezvăluirile portughezului după înfrângerea de pe San Siro
07/01/2022 LA 06:50
Fotbal
LIVEBLOG Mercato 2022 | Newcastle și-a fixat a treia țintă, un fundaș de la Sevilla
03/01/2022 LA 18:53