Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gareth Southgate se pregătește să folosească al 100-lea jucător de când a preluat naționala Angliei!

Andrei Nicolae

Publicat 26/03/2022 la 11:57 GMT+2

Selecționerul Three Lions a folosit 97 de jucători din 2016 și până azi. Iar pentru partidele amicale cu Elveția și Coasta de Fildeș are la dispoziție trei debutanți.

Soccer England Southgate

Credit imagine: SNTV

Anglia susține sâmbătă, de la ora 19:30, un meci amical contra Elveției. Programul de pregătire pentru Cupa Mondială va continua marți, cu o întâlnire contra Coastei de Fildeș.
Cu ocazia celor două jocuri, selecționerul Gareth Southgate poate ajunge la 100 de jucători diferiți utilizați de când a preluat naționala Angliei, remarcă jurnalistul Rob Dorsett de la Sky Sports. Până acum, antrenorul a avut sub comandă 97 de jucători. El a fost numit în fruntea Three Lions în 2016.
Pentru partidele cu Elveția și Coasta de Fildeș, Anglia are în lot trei posibili debutanți, pe Kyle Walker-Peters, Tyrick Mitchell și Marc Guehi. Și au toate șansele să intre măcar într-unul din cele două jocuri, având în vedere că Southgate folosește aceste amicale pentru a-și pune la punct planurile de rezervă, în cazul în care primele sale alegeri rămân indisponibile pentru Cupa Mondială.
Pentru acțiunea de la finalul lunii martie, Anglia are o serie de vedete care nu sunt apte de joc, este vorba despre Bukayo Saka, Tammy Abraham, Ben Chilwell, Kieran Trippier, Kyle Walker, Trent Alexander-Arnold, Reece James, Aaron Ramsdale și Kalvin Phillips.

Gareth Southgate nu are la dispoziție primele patru variante pentru postul de fundaș dreapta

Ca o ironie a sorții, în urmă cu 9 luni, înainte de Euro 2020, Southgate a reținut nu mai puțin de 4 fundași dreapta în lotul 26. La data respectivă a fost o dezbatere mare în Anglia, evidențiază sursa citată, iar selecționerul a motivat la data respectivă că jucătorii au fost pur și simplu prea buni pentru a fi lăsați deoparte. Acum, Anglia nu se poate baza pe cei mai buni patru fundați dreapta!
Așadar, Walker-Peters, jucător de la Southampton, are o șansă foarte bună de convinge că și el merită să fie luat în calcul pentru Cupa Mondială din Qatar.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo