Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Încă un fotbalist important, OUT din lotul României înainte de amicalele cu Slovenia și Moldova

Bianca Dumitru

Publicat 13/11/2022 la 21:45 GMT+2

Echipa națională a României va disputa în următoarea săptămână două meciuri de pregătire cu Slovenia și Republica Moldova. Înaintea partidelor, Denis Alibec a fost nevoit să plece din cantonament, din cauza unei accidentări.

România

Credit imagine: Getty Images

Echipa națională a României va juca în următoarea săptămână două amicale, cu Slovenia, pe 17 noiembrie, la Cluj-Napoca, și cu Republica Moldova, pe 20 noiembrie, la Chișinău.
Betano Afiș, varianta 2
Acest conținut vă este oferit de Betano.
Edi Iordănescu a primit o nouă veste proastă. După ce a rămas fără Nicușor Bancu și Florin Tănase, accidentați, selecționerul a aflat că nu se va putea baza nici pe Denis Alibec.
Atacantul celor de la Farul Constanța a acuzat o problemă medicală încă din momentul în care a ajuns în cantonament, iar în această seară, după ce a fost evaluat de staff-ul medical, a fost exclus din lot, nedorindu-se forțarea sa.
În lotul lui Alibec, Edi Iordănescu a decis să-l convoace pe Marius Ștefănescu, fotbalistul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, în vârstă de 24 de ani.
Citește și:

Denis Alibec, OUT din lotul României pentru amicalele cu Slovenia și Moldova

"În această seară, staff-ul echipei naționale a mai primit o veste proastă. După Nicușor Bancu și Florin Tănase, încă un jucător dintre cei convocați inițial nu va putea fi prezent la cele două partide din luna noiembrie. Denis Alibec (31 de ani) s-a prezentat azi în cantonament și a acuzat o problemă medicală.
Astfel, înainte de a intra în programul echipei, staff-ul medical a decis să evalueze situația. În urma unui consult medical amănunțit s-a constatat că atacantul de la Farul Constanța are o leziune musculară.
Astfel, selecționerul Edward Iordănescu a decis să îl cheme pe Marius Ștefănescu (24 de ani) de la Sepsi OSK. Acesta se va prezenta în cantonamentul de la Mogoșoaia luni dimineață.
Staff-ul echipei naționale le urează celor trei jucători accidentați recuperare rapidă și să ne revedem sănătoși în martie, la startul preliminariilor pentru EURO 2024!", au anunțat cei de la Federația Română de Fotbal.
Partidele amicale ale echipei naționale a României cu Slovenia și Republica Moldova sunt programate pe 17 și 20 noiembrie, la Cluj-Napoca, respectiv Chișinău.
Turneul Campionilor se desfășoară în perioada 13-20 noiembrie și poate fi urmărit pe Eurosport, site-ul Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
picture

Ultimul mare eveniment al anului, Turneul Campionilor, se vede pe Eurosport între 13-20 noiembrie

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo