Argentina a strălucit în duelul cu Italia din "Finalissima", competiție aflată la prima ediție, în care se întâlnesc campioanele continentale din Europa și America de Sud. Cu Messi făcând un meci stelar, cel mai bun din ultimul an, argentinienii s-au distrat în fața "Squadrei Azzura", care a părut în multe momente o echipă mică, semn că ratarea calificării la Campionatul Mondial a lăsat urme adânci la echipa lui Mancini.
Argentina a câștigat cu 3-0, prin golurile marcate de Lautaro Martinez, Di Maria și Dybala, iar entuziasmul a fost la cote înalte în tabăra "pumelor". Deși meciul a avut mai mult un caracter amical, Messi&Co s-au bucurat ca și la un succes major.
Sărbătoarea de la final i-a surprins pe argentinieni cântând o melodie devenită celebră în rândul fanilor, în care se face aluzie la rivalitatea eternă cu Brazilia, națională pe care Argentina a învins-o în finala Copei America anul trecut, chiar în propriul fief.
Ligue 1
Neymar, foarte aproape de un transfer în Premier League! Ce echipă e favorită să-i obțină semnătura
24/06/2022 LA 12:46

Neymar i-a luat peste picior pe argentinieni

Neymar nu a fost deloc suprins de victoria Argentinei. Brazilianul a strălucit la rându-i în victoria Selecao în amicalul contra Coreeie de Sud (5-1), reușind o dublă (ambele goluri au fost marcate din penalty) și având multe acțiuni spectaculoase.
La finalul partidei de la Seul, Neymar a avut o reacție ironică la adresa argentinienilor. "Au câștigat cumva Cupa Mondială?", a scris starul lui PSG pe site-urile de socializare, făcând aluzie la bucuria excesivă a marii rivale după succesul cu Italia.
Argentina și Brazilia sunt printre marile favorite la câștigarea Campionatului Mondial din acest an. Cele două mari rivale din America de Sud s-ar putea întâlni într-o semifinală de vis în Qatar, dar până acolo vor trebui să treacă de câteva echipe europene foarte puternice.
Ligue 1
Messi, mină de aur pentru PSG! Cum au făcut parizienii 700 de milioane de € pe spatele starului
24/06/2022 LA 12:30
Ligue 1
La mulți ani, Lionel Messi! Fotbalist genial, colecționar de recorduri și un idol pentru miliarde
24/06/2022 LA 08:06