Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Neymar i-a luat peste picior pe Messi&Co, după ce Argentina a câștigat "Finalissima"

Nicu Savin

Actualizat 03/06/2022 la 14:44 GMT+3

Neymar nu a fost deloc impresionat de victoria Argentinei împotriva Italiei, scor 3-0, în prima ediție din "Finalissima", meciul care a adus față în față campioanele din Europa și America de Sud. Starul brazilian a avut chiar o reacție ironică, după ce Messi&Co au trimis săgeți la adresa naționalei Selecao prin bucuria de la finalul meciului de pe Wembley.

Brazil's Neymar (R) greets Argentina's Lionel Messi

Credit imagine: Reuters

Argentina a strălucit în duelul cu Italia din "Finalissima", competiție aflată la prima ediție, în care se întâlnesc campioanele continentale din Europa și America de Sud. Cu Messi făcând un meci stelar, cel mai bun din ultimul an, argentinienii s-au distrat în fața "Squadrei Azzura", care a părut în multe momente o echipă mică, semn că ratarea calificării la Campionatul Mondial a lăsat urme adânci la echipa lui Mancini.
Argentina a câștigat cu 3-0, prin golurile marcate de Lautaro Martinez, Di Maria și Dybala, iar entuziasmul a fost la cote înalte în tabăra "pumelor". Deși meciul a avut mai mult un caracter amical, Messi&Co s-au bucurat ca și la un succes major.
Sărbătoarea de la final i-a surprins pe argentinieni cântând o melodie devenită celebră în rândul fanilor, în care se face aluzie la rivalitatea eternă cu Brazilia, națională pe care Argentina a învins-o în finala Copei America anul trecut, chiar în propriul fief.

Neymar i-a luat peste picior pe argentinieni

Neymar nu a fost deloc suprins de victoria Argentinei. Brazilianul a strălucit la rându-i în victoria Selecao în amicalul contra Coreeie de Sud (5-1), reușind o dublă (ambele goluri au fost marcate din penalty) și având multe acțiuni spectaculoase.
La finalul partidei de la Seul, Neymar a avut o reacție ironică la adresa argentinienilor. "Au câștigat cumva Cupa Mondială?", a scris starul lui PSG pe site-urile de socializare, făcând aluzie la bucuria excesivă a marii rivale după succesul cu Italia.
Argentina și Brazilia sunt printre marile favorite la câștigarea Campionatului Mondial din acest an. Cele două mari rivale din America de Sud s-ar putea întâlni într-o semifinală de vis în Qatar, dar până acolo vor trebui să treacă de câteva echipe europene foarte puternice.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo