Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dennis Man, analizat de italieni în amicalul cu Columbia! Ce au scris despre el și Mihăilă

Dani Morar

Actualizat 28/03/2024 la 14:47 GMT+2

România a încheiat primele două partide de pregătire pentru EURO, obținând un rezultat de egalitate și o înfrângere. Dennis Man a fost unul dintre cei mai buni jucători în dubla cu Irlanda de Nord și Columbia, evoluția sa fiind analizată în presa din Italia.

Dennis Man, în România - Columbia.

Credit imagine: Eurosport

România a remizat cu Irlanda de Nord (1-1) și a pierdut cu 3-2 în fața Columbiei, în primele partide de pregătire pentru Campionatul European din Germania.
Dennis Man a evoluat la un nivel foarte ridicat în ambele amicale și a devenit clar că nu poate lipsi din echipa cu care tricolorii vor ataca ieșirea din grupe. Atât evoluția sa, cât și a lui Valentin Mihăilă, au fost analizate în presa din Italia, de jurnaliștii de la ParmaLive.
"Assistul frumos al lui Dennis Man nu a fost suficient pentru ca România să finalizeze revenirea împotriva Columbiei, care a condus cu 3-0 cu zece minute înainte de la final.
Atacantul Parmei i-a dat mingea lui Florin Tănase pentru a face 2-3 în minutul al treilea din prelungiri, dar era deja prea târziu pentru naționala condusă de antrenorul Edward Iordanescu.
Dennis Man a intrat pe teren în minutul 77, în timp ce coechipierul său Valentin Mihăilă a început meciul de pe Civitas Metropolitano ca titular și a fost înlocuit în timpul jocului",Digi Sport.
Citește și:

Concluziile lui Adi Mutu după amicalele României

Adrian Mutu a analizat prestația jucătorilor lui Edi Iordănescu și a tras câteva concluzii, menționând că nu-i vede pe români pregătiți să facă față unor echipe atât de puternice.
Tehnicianul a evidențiat câteva aspecte negative din jocul "tricolorilor", dar a punctat și faptul că românii au fost ambițioși și au încercat până la final să obțină ceva.
"Am fost surprins de viteza de joc a Columbiei. Se vedea cu ochiul liber că aveau o viteză în plus față de noi. Alea două goluri reprezintă un lucru pozitiv. Mă refer la faptul că se vede că băieții nu au renunțat. Au jucat cu ambiție până la final.
Au marcat golurile pe final, când, cel mai probabil, ei opriseră motoarele. La 3-0 se simțeau confortabil. Columbia a fost mai bună decât noi și s-a văzut asta în urma acestui joc. Aveau acea viteză în plus de joc și mai mult talent. Și nu degeaba nu au pierdut de 21 de meciuri.
Eu nu cred că avem putere de joc în fața unor echipe de genul acesta. Probabil, asta e valoarea echipei noastre naționale în momentul de față. Nu avem control la mijlocul terenului și automat posesia nu era cea pe care trebuia să o avem. Când alergi 80 de minute după minge, e greu", a declarat Mutu, conform Fanatik.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo