Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Italienii au dus la extrem cota unui român dorit la Juventus! "Viitor câștigător al Balonului de Aur"

Dani Morar

Publicat 24/03/2024 la 17:46 GMT+2

România și Irlanda de Nord s-au anulat reciproc, în primul meci de pregătire al tricolorilor pentru EURO 2024. După acest meci, italienii au anunțat că Dennis Man ar putea ajunge la Juventus, însă au dus la extrem zvonurile, notând că fostul jucător de la FCSB e un "viitor câștigător al Balonului de Aur."

Dennis Man, România

Credit imagine: Getty Images

România nu a strălucit în primul meci de pregătire pentru Campionatul European 2024. Tricolorii au remizat cu Irlanda de Nord, scor 1-1, și marți vor întâlni Columbia, într-un nou amical, care se va juca la Madrid.
După această partidă, italienii au anunțat că Dennis Man, marcator golului nostru de pe Arena Națională, ar putea ajunge la Juventus în această vară, după ce a mai fost dorit de Borussia Dortmund și Inter. Jurnaliștii din peninsulă au dus la extrem ceea ce au scris despre fostul fotbalist de la FCSB și au notat că acesta este un "viitor câștigător al Balonului de Aur."
"Buffon îl aduce la Juve: Vlahovic va avea un nou partener în atac. Vine din Serie B, dar este un viitor câștigător al Balonului de Aur.
Federico Chiesa şi Yildiz sunt doi coechipieri excelenţi pentru Dusan Vlahovic, dar din sezonul viitor li s-ar putea alătura un alt tânăr talent. Acesta este Dennis Man, un lider autentic al unei echipe, Parma, care zboară spre revenirea în Serie A.
Man este una dintre certitudinile echipei lui Fabio Pecchia, cu performanţe excelente, care au atras atenţia unor cluburi de top. Este jucătorul cu cele mai multe driblinguri reuşite în Serie B, dar şi cel mai bun marcator al celor de la Parma în toate competiţiile, în acest sezon, cu 13 reuşite în 29 de meciuri.
Parma a investit 15 milioane de euro pentru a-l transfera în 2021 de la Steaua București (n.r.- FCSB). Pentru formația gialloblu acum este important să-i reînnoiască înțelegerea care expiră în iunie 2025, pentru a-l putea vinde cu o sumă mare.
Există interes pentru el de la unele echipe din Serie A, inclusiv de la Juventus, cu Gianluigi Buffon care l-a avut coechipier şi care ar putea fi intermediarul în eventualele negocieri, dar este dorit și de nemţii de la Borussia Dortmund", au scris jurnaliștii de la Jmania.it.

Dennis Man nu trebuie să lipsească din lotul României pentru EURO, sunt convinși britanicii

Cei de la The Independent cred că din primul 11 al României nu ar trebui să lipsească Dennis Man, fotbalist care se află într-o perioadă foarte bună a carierei, având prestații notabile în tricoul celor de la Parma, echipă cu care se luptă pentru promovarea în Serie A.
Britanicii au scris că fostul jucător de la FCSB va face tot posibilul, dacă va fi trimis pe teren, pentru a-l convinge pe selecționer că merită să fie convocat în lotul final pentru EURO 2024, la care Edi Iordănescu încă se mai gândește.
"Nu este ușor să preconizăm cum vor arăta cele două echipe de start pentru că nici România și nici Irlanda de Nord nu au mai jucat din noiembrie. E neclar și dacă Iordănescu intenționează să aleagă cel mai bun prim 11 pentru a pregăti EURO 2024 sau dacă va folosi această oportunitate pentru experimente.
În orice caz, Dennis Man pare că a reușit suficient în ultimele luni pentru a-și câștiga locul de titular în naționala României. În preliminarii a fost titular doar o dată între septembrie și noiembrie, însă extrema dreaptă se bucură de un sezon excelent la Parma, formație care este pe cale să revină în Serie A.
Man a marcat 13 goluri în 29 de meciuri disputate în acest sezon. Dacă i se va oferi o șansă în meciul de vineri, fotbalistul de 25 de ani va face tot posibilul pentru a demonstra că merită să joace și la EURO 2024", au notat jurnaliștii The Independent.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo