Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

ROMÂNIA - COLUMBIA 2-3 | Florin Tănase a marcat în poarta Columbiei și visează să meargă la EURO 2024

Maria Olteanu

Publicat 27/03/2024 la 00:27 GMT+2

Florin Tănase a stabilit scorul final al întâlnirii amicale România - Columbia, cu un gol venit în minutul 90+3. După această reușită, internaționalul român speră să prindă lotul pentru Germania.

Romania - Columbia

Credit imagine: Getty Images

Echipa națională de fotbal a României a terminat cu înfrângere cel de-al doilea amical al lunii martie, cedând la limită, 2-3, cu Columbia, la Madrid.
Sud-americanii au condus cu 3-0, dar elevii lui Iordănescu au revenit pe final de meci. Ianis Hagi a marcat în poarta Columbiei, așa cum făcuse și tatăl său cu decenii în urmă. Mai apoi, Florin Tănase a închis tabela, la 3-2, cu un gol în minutul 90+3.
La finalul întâlnirii, jucătorul a vorbit despre șansa sa de a prinde lotul final pentru Germania, unde Iordănescu va fi nevoit să cheme doar 23 de jucători.

Florin Tănase, cu gândul la EURO după golul cu Columbia

"Un meci dificil, a fost un test pentru noi pentru că jucam cu o echipă care nu a mai pierdut de multe meciuri. A fost un test bun pentru noi. Nu ştiu ce concluzii a tras Edi Iordănescu. Au fost două teste pentru viitorul nostru.
Avem de învăţat din aceste două meciuri pentru a putea fi pregăţi la turneul final şi a face un turneu final foarte bun. Sud-americanii fac o atmosferă fierbinte, aţi văzut şi dumneavoastră ce frumos a fost.
Ne pare rău că nu am putut să îi facem pe fani fericiţi. Sunt titani ai fotbalului românesc. Foşti mari jucători şi antrenor. Înseamnă mult să stai cu ei de vorbă. Când intri pe teren trebuie să fii concentrat. Îmi doresc să merg la EURO şi să bucurăm românii", a spus Florin Tănase, după meciul cu Columbia, pentru AS.ro.
România - Ucraina este primul meci al elevilor lui Edi Iordănescu la competiția din Germania. Acestă partidă va avea loc pe 17 iunie, în a patra zi a turneului, pe Allianz Arena, stadionul celor de la Bayern Munchen.
În al doilea meci de la EURO 2024, România se va duela cu Belgia, pe 22 iunie. Meciul cu principala favorită a grupei va avea loc la Koln, pe arena Rhein Energie, de la ora 22:00. În ultimul meci din grupe, România va da piept cu Slovacia, pe 26 iunie, la Frankfurt, pe stadionul Waldstadion.
Pe ce loc se va clasa România în grupa E de la EURO 2024?
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo