Presa din Spania a speculat zilele trecute că Jese Rodriguez s-a autopropus la divizionara secundă Las Palmas, clubul din orașul său natal, pentru care a mai evoluat sub formă de împrumut, în a 2-a jumătate a sezonului 2016-2017.
Jurnaliștii de la As.com scriu însă că sunt șanse foarte mari ca Jese să ajungă în cele din urmă la Fenerbahce. Turcii vor să se întărească în atac în perioada de mercato din ianuarie, iar ibericul este una dintre variantele cele mai agreate.
Presa din Turcia notează că reprezentanții jucătorului au fost deja la Istanbul pentru a discuta cu oficialii lui Fener, iar mutarea urmează să fie oficializată în zilele următoare. Pentru Jese ar putea fi o ultimă șansă de a-și relansa cariera, una care era foarte promițătoare în urmă cu câțiva ani.
Fotbal
LIVE BLOG Mercato 2022 | Primele mutări importante ale acestei veri! Cu cine s-a înțeles Liverpool
ACUM O ORĂ
https://i.eurosport.com/2015/10/19/1715125.jpg

Jese Rodriguez a fost o mare speranță a lui Real Madrid

În perioada 2013-2016, Jese a adunat aproape 100 de apariții la Real Madrid, contribuind la cucerirea a 5 trofee. Printre acestea se numără și cele două Ligi ale Campionilor, din 2014 și 2016.
Deși avea foarte multă calitate și potențial, Jese a fost chinuit mult timp de o accidentare la ligamentele genunchiului. Când și-a revenit în sfârșit, după luni bune de recuperare, spaniolul n-a mai fost la fel.
Zidane, instalat pe banca tehnică în iarna anului 2016, nu l-a mai inclus pe Jese în planurile sale, iar în cele din urmă ibericul a plecat de la Real. Aflat încă la o vârstă bună, Rodriguez n-a dus lipsă de oferte și a fost cumpărat de PSG în schimbul a 25 de milioane de euro.
Din acel moment, cariera lui Jese a luat-o la vale. Neadaptându-se în Franța, Jese a fost împrumutat pe rând la echipe precum Las Palmas, Stoke City, Real Betis sau Sporting Lisabona. În prima jumătate a acestui sezon, atacantul a făcut parte din lotul lui PSG, dar a bifat doar 2 apariții, jucând în total 27 de minute.
https://i.eurosport.com/2020/12/22/2959880.jpg
Liga Campionilor UEFA
Fede Valverde, deranjat de ce a spus Mo Salah despre Real Madrid: "Lipsă de respect!"
ACUM 2 ORE
Premier League
Real Madrid, în corzi! Marea țintă a lui Perez, după ratarea lui Mbappe, a ales Liverpool
ACUM 4 ORE