Contractul lui Joachim Low pe banca naționalei Germaniei expiră în 2022. Totuși, selecționerul de 61 de ani a anunțat că va părăsi postul în această vară, după Campionatul European. Jocul Germaniei a suferit enorm în ultima vreme, sub comanda lui Low, iar apogeul a fost atins în luna noiembrie a anului trecut, când nemții au suferit cea mai drastică înfrângere din istoria meciurilor oficiale, împotriva Spaniei, scor 0-6.
Germania a dezamăgit și la Campionatul Mondial din 2018, unde a fost eliminată după ce a încheiat pe ultimul loc în grupă. Era astfel numai o chestiune de timp până când Low va face un pas în spate și îi va lăsa locul unui nou selecționer, cu idei proaspete. Iar acel moment a venit în martie. Low a anunțat că va mai conduce Germania la un ultim turneu final - Euro 2020 -, apoi își va încheia aventura minunată începută în 2006.

Joachim Low, deturnat din drumul spre Real Madrid? Ce echipă-l dorește pe german

Fotbal
Cine sunt cei care au avut mari performanțe cu echipele naționale, dar n-au confirmat ca antrenori
13/11/2021 LA 15:52
Joachim Low nu a ascuns niciodată că ar dori să antreneze pe Real Madrid, club care i-a făcut o ofertă în 2014 după ce cucerise titlul mondial. În plus, Zinedine Zidane va părăsi Real Madrid la finalul acestui sezon, indiferent dacă echipa din capitala Spaniei va câștiga titlul în La Liga sau nu. Deși se află pe lista madrilenilor, Joachim Low ar putea fi deturnat din drumul spre Bernabeu.
În vârstă de 61 de ani, Joachim Low este dorit de Fenerbahce, echipă pe care a mai pregătit-o în urmă cu 22 de ani.Ali Koc viseazăsă fie reales pe postul de președinte al clubului și vrea să-l readucă pe banca lui Fenerbahce după mai bine de 20 de ani pe german. În precedentul mandat al tehnicianului german, printre jucătorii de bază ai echipei s-a numărat și atacantul român Viorel Moldovan.
Liga
Pe cine vrea Perez să aducă la Real în locul lui Ancelotti dacă rezultatele nu se îmbunătățesc
04/10/2021 LA 15:47
Campionatul European UEFA
Nemții îl forțează pe Low să schimbe echipa pentru optimea cu Anglia. "Am trecut, dar nu știm de ce"
25/06/2021 LA 07:15