Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ladislau Boloni a anunțat că va părăsi Royal Antwerp. Care este motivul plecării

Irina Aldea

Actualizat 09/04/2020 la 10:01 GMT+3

Fostul internaţional român, Ladislau Boloni, a declarat în presa din Belgia că se va despărți de Royal Antwerp, alături de care a avut un parcurs excepțional.

Ladislau Boloni, noul antrenor al lui Gent

Credit imagine: Eurosport

Ladislau Boloni este de părere că va părăsi Royal Antwerp în această vară, așa cum a declarat în presa din Belgia, pentru publicaţia De Gazet van Antwerpen.
Nu cred că vom merge mai departe. Am ajuns la un punct în care următoarea etapă ar fi atacarea titlului, iar acest lucru reclamă o altă filosofie. Nu cred că putem progresa în acest moment.
Boloni, care a bifat deja trei sezoane pe banca echipei Antwerp, a precizat că își dorește în continuare să antreneze: ”Mi-ar plăcea să rămân activ în fotbal. Sunt destul de naiv să cred că încă mai pot să transmit energia şi cunoştinţele mele”. După 29 de etape disputate în campionatul din Belgia, Antwerp a încheiat pe locul 4, cu 53 de puncte, după FC Bruges, cu 70 puncte, KAA Gent, 55 puncte, și Sporting Charleroi, 54 puncte.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo