Liverpool e în fața unei dispute cu Ajax, în Champions League, o victorie fiind sinonimă cu obținerea biletelor pentru optimile competiției.
Stafful tehnic are o mulțime de absențe, iar tehnicianul german al campioanei Angliei e extrem de îngrijorat. Marea problemă e în zona fundașilor centali, acolo unde Van Dijk și Joe Gomez vor rata, probabil, tot sezonul. Se spera într-o recuperare mai rapidă a olandezului accidentat de Pickford, însă lucrurile nu sunt ideale în ceea ce îl privește.
"Genunchiul lui Virgil nu arată așa cum ar trebui să arate un genunchi", a explicat Klopp în conferința de presă de dinainte de disputa cu Ajax, pentru ca apoi, văzând că jurnaliștii sunt foarte interesați să afle dacă există complicații, să vină cu un discurs care i-a mai liniștit pe fani. "Având în vedere circumstanțele, aș putea spune că el este bine, normal că suntem în contact permanent. Având în vedere că a trecut foarte puțin timp de la operație, aș spune că lucrurile sunt mai degrabă bune în ceea ce privește starea sa", a explicat neamțul de pe banca lui Liverpool.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
IERI LA 15:11

Jurgen Klopp, despre starea celorlalți accidentați ai lui Liverpool

De la o etapă de Premier League la alta, Klopp a sperat că se va putea baza pe Thiago Alcantara, și el accidentat în derby-ul cu Everton.
Revenirea spaniolului s-a tot amânat, iar în presa britanică s-a vehiculat că acesta va fi apt abia în ianuarie. O lovitură pentru "cormorani", în condițiile în care decembrie e de departe cea mai aglomerată lună a anului, iar tehnicianul german avea nevoie ca cei mai mulți dintre jucătorii de bază să fie apți.
"E o accidentare urâtă la Thiago. Nu a avut nimic rupt, dar a fost o mare problemă la genunchiul său. Se antrenează din când în când, dar nu și în acest moment, pentru că medicii i-au recomandat să nu forțeze. Nu știu când va fi la 100%, probabil va mai dura câteva săptămâni", a spus tehicianul german.
Din fericire, Trent Alexander-Arnold e foarte aproape de revenire, el având o mică șansă să evolueze în weekend.
"Trent este bine, dar nu am primit undă verde de la stafful medical să îl folosesc cu Ajax. L-am urmărit la sesiunile de pregătire individuală, pare foarte bine din punct de vedere fizic. Dar nu știu să vă spun cu certitudine când va juca din nou titular, pentru că nu depinde de mine, ci de medici. Oricum, pot să vă spun că îl vom avea în scurt timp printre noi", a mai spus Klopp, care a confirmat că nici Naby Keita și nici Xherdan Shaqiri nu vor fi apți pentru confruntarea cu Ajax.
După duelul cu "lăncierii", din Liga Campionilor, pe Liverpool o așteaptă o partidă grea. Duminică, Salah&Co primesc vizita lui Wolves, formație care tocmai s-a impus pe Emirates, scor 2-1.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
IERI LA 12:53
Fotbal
Absențele lui Salah și Mane, resimțite pentru Liverpool în egalul cu Arsenal din Cupa Ligii Angliei
14/01/2022 LA 15:25