Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Atletico Madrid pierde teren în lupta cu Sevilla și Barca!

Eurosport
DeEurosport

Publicat 09/04/2022 la 19:31 GMT+3

Trupa lui Diegi Simeone a fost învinsă, 0-1, după șase victorii consecutive, în Insulele Baleare. Mallorca avea 7 înfrângeri la rând în La Liga

Jaume Costa y Llorente luchan por un balón en el Mallorca-Atlético

Credit imagine: Getty Images

De MARIAN URSESCU
Atletico Madrid nu știe să joace meciurile cu echipele din subsolul clasamentului. În etapa a 21-a pierdea chiar pe Wanda Metropolitano restanța cu ultima clasată, Levante, 0-1.
Echipa argentinianului Diego Simeone a legat apoi șase victorii consecutive în La Liga și rămânea în cursa pentru locul doi în Spania. Sâmbătă seara, în Insulele Baleare, Atletico a mai făcut o ”nesărată”. A pierdut cu același scor, 0-1, în fața Mallorcăi, locul 18 în clasament înaintea rundei cu numărul 31. Mallorca câștigase și meciul tur, cu 2-1!
Madrilenii au părut că au intrat pe teren dinainte câștigători, cu gândul mai mult la returul din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, cu Manchester City. În 90 de minute de joc, oaspeții au avut un singur șut pe spațiul porții!
Nu au putut scoate nici măcar un rezultat de egalitate. Reinaldo l-a faultat în careu pe Cayo Maffeo. VAR-ul a confirmat faultul și kosovarul Vedat Muriqi a transformat cu precizie.
După șapte etape pierdute, ultimele trei fără gol marcat, Mallorca a spart gheața. Trei puncte uriașe în lupta pentru evitarea retrogradării și pentru moment sare deasupra liniei roșii. E pe locul 17, cu 19 de puncte, unul mai mult decât Cadiz, locul 18.
Atletico Madrid, în schimb, pierde teren enorm în lupta pentru locul 2, și chiar 3. Cu 57 de puncte, e la egalitate cu Barcelona, care are însă două meciuri mai puțin disputate. Pe locul 2 e Sevilla, care are 60 de puncte strânse în 31 de etape.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo