Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Barcelona, încă un pas greșit în La Liga! Catalanii au scos pe final o remiză contra Granadei

Nicu Savin

Publicat 21/09/2021 la 00:11 GMT+3

Barcelona a făcut un nou pas greșit în La Liga, remizând pe teren propriu cu Granada, socr 1-1, într-un meci contând pentru etapa a 5-a din acest sezon.

Barcelona-Granada

Credit imagine: Getty Images

Barcelona nu și-a revenit după eșecul ursturător cu Bayern din Champions League și a obținut doar un punct din duelul cu Granada din campionat.
Partida de pe Camp Nou a început practic de la 1-0 pentru oaspeți, Domingos Duarte deschizând scorul încă din minutul 2, când a reluat cu capul în poartă o centrare excelentă a lui Escudero.
Barcelona a alergat tot meciul după egalare, care a venit târziu, în minutul 89. Ronal Araujo a fost cel care a adus un punct grupării blaugrana, fundașul înscriind cu capul după o centrare a tânărului de numai 17 ani, Gavi.

Barcelona - Granada 1-1 | Postul lui Koeman e în pericol

În urma acestei remize Barcelona are numai 8 puncte după 4 meciuri jucate, ocupând poziția a 7-a în clasament, cu mențiunea că echipa lui Koeman are un meci mai puțin jucat decât majoritatea echipelor din fața sa.
Așadar, începutul slab de sezon al Barcelonei continuă, iar postul lui Ronald Koeman este în continuare în pericol. Mai multe surse din presa iberică au notat că olandezul ar putea fi demis în cazul unui rezultat negativ cu Granada și rămâne de văzut dacă Joan Laporta va decide dacă este momentul unei schimbări pe banca tehnică.
Totuși, Koeman nu este deloc ușor de dat afară în acest moment, deoarece are o clauză de reziliere foarte mare, iar situația fiannaciară precară a aclubului este bine cunoscută.
Peste numai 3 zile, Barcelona are șansa să facă uitate ultimele rezultate, catalanii urmând să joace în deplasare contra celor de la Cadiz, în etapa intermediară care va avea loc în La Liga.
Programul meciurilor din Premier League în etapa a 6-a
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo