Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Carlo Ancelotti, laude la adresa brazilianului pe care l-a împrumutat de la Șahtior Donețk! "Are un potențial uriaș"

Bianca Dumitru

Publicat 17/04/2022 la 12:32 GMT+3

La începutul acestei luni, Real Madrid l-a transferat sub formă de împrumut pe Vinicius Tobias de la Șahtior Donețk. Carlo Ancelotti a avut doar cuvinte de laudă la adresa brazilianului de 18 ani, care va evolua la echipa secundă a "galacticilor".

El Shakhtar Donetsk ucraniano ha confirmado este viernes oficialmente la cesión del defensa Vinicius Tobias al Real Madrid hasta el final de la temporada.

Credit imagine: Twitter

Real Madrid a profitat de fereastra de mercato deschisă ca urmare a izbucnirii războiului din Ucraina și l-a transferat sub formă de împrumut pe Vinicius Tobias, fundașul dreapta al celor de la Șahtior Donețk.
Brazilianul în vârstă de 18 ani va evolua în perioada următoare la echipa secundă a "galacticilor", clubul blanco neputând să-l folosească în La Liga deocamdată, dar el se va antrena cu seniorii.
După circa două săptămâni de la transfer, Carlo Ancelotti a vorbit despre "noul Vinicius" de la Real Madrid. Antrenorul s-a arătat încântat de fundașul brazilian, despre care a spus că va fi o parte importantă a proiectului de viitor la care lucrează.
"Este foarte bun, am văzut că are calități extraordinare și un potențial uriaș. E un jucător pe care îl considerăm o parte din ceea ce vrem să construim la Real Madrid pentru viitor", a declarat Ancelotti, citat de jurnalistul Fabrizio Romano.
Vinicius Tobias, care a mai fost dorit și de Atletico Madrid, va putea fi transferat definitiv de Real Madrid, "galacticii" fiind nevoiți să achite 18 milioane de euro în schimbul lui.
Citește și:

Ce ținte mai are Real Madrid pe piața de mercato

Echipa lui Carlo Ancelotti se gândește deja la perioada de transferuri din această vară. Hirving Lozano de la Napoli este una dintre țintele celor de la Real Madrid, potrivit publicației spaniole Fichajes. Atacantul mexican de 26 de ani de la Napoli este cotat la 35 de milioane de euro de către echipa antrenată de Luciano Spalletti.
Real Madrid nu este singura echipă interesată de Lozano. Potrivit sursei citate, Sevilla și Inter sunt alte două formații care îl doresc pe mexicanul care a ajuns la Napoli în vara anului 2019, de la PSV Eindhoven, fără a reuși să se impună cu adevărat în echipa din sudul Italiei. În acest sezon, Lozano a marcat 4 goluri și a oferit 4 pase de gol în 25 de partide.
Pe lângă Hirving Lozano, Arnaut Danjuma este un alt jucător urmărit cu atenție de Real Madrid. Atacantul lui Villarreal a atras multe priviri în ultima perioadă, grație și parcursului foarte bun al echipei lui Unai Emery din cupele europene în acest sezon.
Villarreal s-a calificat în semifinalele UEFA Champions League, după ce a eliminat-o pe Bayern Munchen în sferturi. Danjuma a contribuit din plin la această calificare, el fiind marcatorul golului care a adus victoria în partida tur de pe Estadio de la Ceramica.
Danjuma a ajuns la Villarreal vara trecută de la Bournemouth, marcând 14 goluri și oferind 4 pase de gol în 29 de partide în toate competițiile. În Champions League, el a marcat 6 goluri în 10 partide pentru Villarreal, fiind unul dintre cei mai importanți oameni din lotul lui Unai Emery.
Pe lângă Real Madrid, atacantul în vârstă de 25 de ani mai este și în atenția celor de la Liverpool și Manchester United.
Finala turneului ATP de la Monte Carlo este în direct, de la ora 15:30, pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo