Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid se pregătește pentru perioada de mercato din vară! Pe cine a pus ochii echipa lui Ancelotti

Alex Masgras

Publicat 16/04/2022 la 10:55 GMT+3

Real Madrid s-a calificat în semifinalele UEFA Champions League și este pe primul loc în La Liga, dar echipa lui Carlo Ancelotti se gândește deja la perioada de transferuri din această vară. Potrivit presei din Spania, madrilenii sunt interesați Hirving Lozano de la Napoli.

Carlo Ancelotti en el Real Madrid-Barcelona

Credit imagine: Getty Images

Hirving Lozano de la Napoli este noua țintă a celor de la Real Madrid, potrivit publicației spaniole Fichajes. Atacantul mexican de 26 de ani de la Napoli este cotat la 35 de milioane de euro de către echipa antrenată de Luciano Spalletti.
Real Madrid nu este singura echipă interesată de Hirving Lozano. Potrivit sursei citate, Sevilla și Inter sunt alte două echipe care îl doresc pe mexican.
Hirving Lozano a ajuns la Napoli în vara anului 2019 de la PSV Eindhoven, dar nu a reușit să se impună cu adevărat în echipa din sudul Italiei. În acest sezon, el a marcat 4 goluri și a oferit 4 pase de gol în 25 de partide, fiind departe de cele 11 reușite din stagiunea trecută.
Hirving Lozano, Salernitana-Napoli, LaPresse
Citește și:

Arnaut Danjuma este un alt jucător dorit de Real Madrid în această vară

Pe lângă Hirving Lozano, Arnaut Danjuma este un alt jucător urmărit cu atenție de Real Madrid. Atacantul lui Villarreal a atras multe priviri în ultima perioadă, grație și parcursului foarte bun al echipei lui Unai Emery din cupele europene în acest sezon.
Villarreal s-a calificat în semifinalele UEFA Champions League, după ce a eliminat-o pe Bayern Munchen în sferturi. Danjuma a contribuit din plin la această calificare, el fiind marcatorul golului care a adus victoria în partida tur de pe Estadio de la Ceramica.
Villarreal-Bayern, gol de Danjuma
Danjuma a ajuns la Villarreal vara trecută de la Bournemouth, marcând 14 goluri și oferind 4 pase de gol în 29 de partide în toate competițiile. În UEFA Champions League, el a marcat 6 goluri în 10 partide pentru Villarreal, fiind unul dintre cei mai importanți oameni din lotul lui Unai Emery.
Pe lângă Real Madrid, Liverpool și Manchester United sunt alte două echipe care sunt interesate de atacantul în vârstă de 25 de ani.
Turneul ATP de la Monte Carlo e în direct, în fiecare zi, pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo