Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Clauză de reziliere stelară pentru Mbappe la Real Madrid! Planul pus la cale de 'galactici'

Bianca Dumitru

Publicat 10/09/2021 la 21:17 GMT+3

Kylian Mbappe a fost principala țintă a celor de la Real Madrid în această vară. Chiar dacă nu i-au obținut semnătura, 'galacticii' sunt convinși că francezul va semna în iarnă, pregătindu-i acum un contract de nerefuzat.

Kylian Mbappe #7 of Paris Saint-Germain warms up before the Ligue 1 Uber Eats match between Paris Saint Germain and Strasbourg at Parc des Princes on August 14, 2021 in Paris, France.

Credit imagine: Getty Images

Deși nu au reușit să-i obțină transferul în această vară, cei de la Real Madrid sunt optimiști că Mbappe va ajunge pe Santiago Bernabeu în 2022, după ce i se va încheia contractul cu PSG. Madrilenii îi pregătesc starului francez o ofertă de nerefuzat, pe care își doresc să i-o prezinte în perioada de mercato din iarnă, când Mbappe intră în ultimele 6 luni de contract și poate semna cu orice club își dorește, urmând a i se alătura din sezonul 2022/23.
Potrivit jurnaliștilor publicației ABC, cei de la Real Madrid îi oferă lui Kylian Mbappe un contract valabil 6 ani, până în 2028, cu un salariu de 30 de milioane de euro net în primul an de contract, respectiv de 20 de milioane de euro în următoarele 5 sezoane. Salariul nu pare deloc pe măsura atât de râvnitului francez, căruia cei de la PSG sunt dispuși să-i achite 45 de milioane de euro anual pentru a-l convinge să își prelungească înțelegerea.
În schimb, ceea ce șochează în contractul pe care 'galacticii' îl pregătesc pentru Mbappe este clauza de reziliere. Florentino Perez vrea să impună o clauză de un miliard de euro pentru încetarea contractului. Presa din Spania notează că sume similare au fost stipulate și în contractele lui Cristiano Ronaldo, Gareth Bale și Karim Benzema.

Salariul uriaș refuzat de Mbappe la PSG

În speranța că se va transfera în Spania, Mbappe a refuzat în mai multe rânduri să-și prelungească înțelegerea cu PSG. Fostul fotbalist Jeremy Rothen a dezvăluit pentru El Chiringuito că starul de pe Parc des Princes a refuzat o ofertă salarială importantă pentru a se putea despărți de club.
"A refuzat un salariu de 80 de milioane de euro brut de la PSG! Francezii vor tot încerca să îi prelungească contractul lui Mbappe, deși știu că jucătorul nu va accepta", a declarat Rothen.
Dacă ar fi acceptat mărirea de salariu, Mbappe ar fi devenit al doilea cel mai bine plătit jucător de la PSG, după Lionel Messi, cu un venit anual de 34 de milioane de euro net.
Leeds - Liverpool
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo