Perioada de mercato se încheie în această seară. Mai sunt doar câteva ore rămase la dispoziția cluburilor care vor să facă transferuri importante. Mutarea lui Kylian Mbappe la Real Madrid pare mai incertă cu fiecare minut care trece, în urma zilei de luni oficialii clubului din Spania retrăgându-se din discuțiile cu cei de la PSG.
Conform fracenzilor de la RMC, reprezentanții lui Real Madrid au decis să înghețe negocierile cu parizienii. Se pare că șefii PSG-ului au tergiversat prea mult, iar madrilenii au ajuns la capătul răbdării, astfel că vor aștepta cel mai probabil luna ianuarie, când atacantul ar putea semna gratis, urmând a ajunge pe Bernabeu în vara anului viitor.
În speranța că se va transfera în Spania, Mbappe a refuzat în mai multe rânduri să-și prelungească înțelegerea cu PSG. Fostul fotbalist Jeremy Rothen a dezvăluit pentru El Chiringuito că starul de pe Parc des Princes a refuzat o ofertă salarială importantă pentru a se putea despărți de club.
Ligue 1
Thierry Henry a comentat refuzul lui Messi de a da mâna cu Pochettino! De ce nu e surprins francezul
ACUM O ORĂ
"A refuzat un salariu de 80 de milioane de euro brut de la PSG! Francezii vor tot încerca să îi prelungească contractul lui Mbappe, deși știu că jucătorul nu va accepta", a declarat Rothen.
Dacă ar fi acceptat mărirea de salariu, Mbappe ar fi devenit al doilea cel mai bine plătit jucător de la PSG, după Lionel Messi, cu un venit anual de 34 de milioane de euro net.

"Ne-a promis că nu va pleca niciodată pe gratis!"

Oficialii celor de la PSG sunt deciși să nu-l vândă pe Mbappe pentru mai puțin decât au cheltuit în 2017, în momentul în care l-au adus de la AS Monaco. Francezul de 22 de ani a fost transferat atunci pentru 145 de milioane de euro + bonusuri, iar directorul sportiv al PSG-ului a declarat că clubul său încă mai plătește pentru acea mutare.
În aceste condiții, Leonardo a declarat în presa din Franța că oferta făcută de cei de la Real Madrid este prea mică, dar că el are încredere că Mbappe nu va pleca gratis de pe Parc des Princes, conform unei promisiuni făcute clubului.
"Kylian Mbappe vrea să meargă la Real Madrid și noi nu ne vom opune. Am spus 'nu' primei oferte din partea Madridului, dar dacă condițiile noastre vor fi îndeplinite, vom vedea. I-am făcut două oferte importante lui Mbappe: una la nivelul jucătorilor de top din lotul nostru, acum două luni, și alta peste acești jucători, foarte recent. Vrem să îi dovedim că este un jucător important, în centrul proiectului nostru, dar nu deasupra lui.
Oferta oficială a celor de la Real Madrid este foarte departe de ce vrem noi pentru Kylian. Este în jur de 160 de milioane de euro. E mai puțin decât am plătit noi pe el în 2017. Pare o strategie ca să obțină un 'nu' din partea noastră, să arate că au făcut tot ce le stă în putință și să aștepte un an, ca să-l ia pe Mbappe gratis.
Kylian ne-a promis mereu că nu va pleca niciodată pe gratis.
Nu i-am deschis niciodată ușa lui Mbappe pentru a pleca. Niciodată. Lumea spune că eu am vrut să-l vând, nu Nasser, dar noi doi credem același lucru. Suntem pe aceeași lungime de undă. Dar dacă un jucător vrea să plece, o va face sub condițiile noastre. Nu avem în plan să vorbim din nou cu Real pentru Mbappe. Perioada de transferuri se încheie pe 31 august, la miezul nopții. Vom proceda în felul următor: îl păstrăm și îi prelungim contractul. Dar nu îl vom lăsa să plece pentru mai puțin decât i-am plătit lui Monaco, când noi încă le mai datorăm bani", a declarat Leonardo pentru RMC Sport.
Fotbal
A avut Sir Alex Ferguson dreptate? Ce spunea în urmă cu 6 ani despre Cristiano Ronaldo și Leo Messi
ACUM 2 ORE
Ligue 1
Leo Messi, debut ratat la PSG! De câte ori a fost schimbat în ultimii 11 ani la Barcelona
ACUM 6 ORE