Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Presa franceză anunță că Real Madrid a înghețat negocierile cu PSG pentru Kylian Mbappe

Bianca Dumitru

Actualizat 30/08/2021 la 20:43 GMT+3

Real Madrid a făcut eforturi uriașe pentru a realiza transferul lui Kylian Mbappe, dar negocierile se pare că au intrat în impas, iar reprezentanții madrilenilor au decis să oprească discuțiile.

Kylian Mbappé, l'attaquant du PSG, célèbre un de ses deux buts face à Reims / 3e journée de Ligue 1, 21-22

Credit imagine: Getty Images

UPDATE / Conform fracenzilor de la RMC, reprezentanții lui Real Madrid au decis să înghețe negocierile cu PSG pentru transferul lui Mbbpe. Parizienii au tergiversat se pare prea mult și madrilenii au ajuns la capătul răbdării, astfel că vor aștepta cel mai probabil luna ianuarie, când atacantul ar putea semna gratis, urmând a ajunge pe Bernabeu în vara anului viitor.
Perioada de transferuri se va încheia totuși abia marți seara, astfel că există încă șanse ca cele 2 cluburi să bată palma în ultima zi de mercato. Totuși, acestea sunt mici, mai ales că madrilenii le impuseseră un ultimatul celor de la PSG pentru a oferi un răspuns pozitiv, iar acesta se pare că nu a venit.
UPDATE / Kylian Mbappe a ajuns în cantonamentul naționalei Franței, dar atacantul nu a stat prea mult de vorbă cu presa. "Sunt bine, stați calmi", au fost singurele cuvinte ale super-starului.
UPDATE / Ultimatumul pe care Real Madrid l-a transmis celor de la PSG a expirat, dar se pare că negocierile continuă. Madrilenii își doreau să primească un răspuns până la ora 18:00 (19:00 ora României), dar acesta nu a venit.
Totuși, jurnaliștii de la as.com susțin că optimismul planează în rândul oficialilor de pe Bernabeu, care speră ca transferul să se realizeze. Dorința jucătorului este foarte clară, aceea de a pleca la Real Madrid, dar mutarea depinde doar de șefii de pe Parc de Princes.
UPDATE / Jurnaliștii de la Sky Sports susțin că Real Madrid este gata de a mări oferta pentru Mbappe. Dacă până acum madrilenii au oferit 180 de milioane de €, aceștia sunt dispuși să ofere 200 de milioane pentru realizarea trasnferului.
Sursa citată notează că oferta prevede 170 de milioane sumă fixă și 30 de milioane sub formă de bonusuri. Negocierile continuă chiar în aceste momente și probabil în această seară se va stabili exact dacă Mbappe va pleca la Real sau va rămâne încă un an pe Parc de Princes.
UPDATE / În jurul orei 15:30 (ora României), reprezentanții cluburilor PSG și Real Madrid au început discuțiile privind transferul lui Mbappe, care are termen limită pentru a se realiza până la ora 18:00.
Potrivit jurnaliștilor de la Marca, cele două părți negociază pentru a găsi soluția perfectă pentru mutarea francezului. PSG nu este dispusă să-i dea drumul lui Mbappe pentru mai puțin de 200 de milioane de euro (mai puțin decât cereau inițial, respectiv 220 de milioane de euro), astfel că se așteaptă o nouă ofertă din partea ibericilor. În cazul în care aceasta nu se va face, cel mai probabil transferul nu va avea loc în această vară.
Însă, directorul general al madrilenilor a fost văzut la aeroport, având destinația Paris, ceea ce a dat naștere unor noi speculații.

Kylian Mbappe va rămâne la PSG dacă cei de la Real Madrid nu vor face o nouă ofertă în aceste ultime ore ale perioadei de mercato. Potrivit jurnaliștilor de la Marca, oficialii francezilor vor o sumă mai mare de bani în schimbul lui Mbappe decât cea pe care 'galacticii' ar fi dispuși să o plătească.
A doua ofertă - și ultima până în acest moment - a celor de la Real pentru atacantul parizienilor este de 170 de milioane de euro + 10 milioane în bonusuri. Conform presei din Spania, șefii de pe Parc des Princes își doresc, însă, circa 220 de milioane de euro, nefiind deschiși la negocieri pentru o sumă cu mult mai mică.
Mbappe nu pare prea afectat de situația în care se află, dovadă fiind evoluția foarte bună din meciul cu Reims, în care a înscris cele două goluri ale victoriei. În plus, sursa citată notează că fotbalistul este calm, fiind dispus să mai aștepte un sezon până la transferul pe Santiago Bernabeu. El se află în ultimele 12 luni de contract cu PSG, astfel că de la începutul anului 2022 poate semna din postura de jucător liber de contract cu Real Madrid.
Chiar dacă riscă să-l piardă gratis, oficialii fostei campioane a Franței sunt deciși să-și asume acest risc, fiind optimiști că-l vor convinge să-și prelungească contractul, în funcție de rezultatele din acest sezon.

Transferul, aproape imposibil de realizat

Astăzi, Mbappe trebuie să se prezinte la Clairefontaine, în cantonamentul naționalei Franței, pentru cele trei meciuri de calificare la Cupa Mondială din 2022, cu Bosnia, Ucraina și Finlanda, programate în luna septembrie.
În aceste condiții, este foarte complicat să negociezi un contract galactic, să treci un examen medical chiar dacă, în termeni absoluți, nimic nu este imposibil.
Potrivit Marca, Florentino Perez le-a oferit celor din conducerea de pe Parc des Princes răgaz până luni, la ora 18:00, pentru a se decide dacă îl cedează sau nu pe Mbappe.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo