Transferul lui Kylian Mbappe de la PSG la Real Madrid se face în acest weekend sau niciodată, susține Le Parisien. Clubul din capitala Spaniei intenționează să efectueze transferul până la sfârșitul acestei zile, altfel va renunța.
Acesta este mesajul pe care liderii din Madrid l-au transmis omologilor lor parizieni. Ei cred că PSG se joacă și începând de luni, având în vedere și acțiunile internaționale, consideră că va fi aproape imposibil să finalizeze operațiunea.
Luni, jucătorul trebuie să se prezinte la ora 13:00 la Clairefontaine, în cantonamentul naționalei Franței, pentru trei meciuri de calificare la Cupa Mondială 2022, cu Bosnia, Ucraina, Finlanda. În aceste condiții este foarte complicat să negociezi un contract galactic, să treci un examen medical chiar dacă, în termeni absoluți, nimic nu este imposibil.
Ligue 1
Neymar a recunoscut că a vrut să plece de la PSG în 2021! De ce a luat această decizie
ACUM 10 ORE

Ultimatumul echipei Real Madrid, manevră într-un joc de "poker mincinos"?

Sursa citată a mai adăugat că rămâne de văzut dacă ultimatumul lui Real Madrid este la rândul lui o manevră în acest joc de "poker mincinos" între grupările din Spania și Franța.
În cursul acestei săptămâni, Real Madrid a trimis a doua ofertă de 180 de milioane de euro plus bonusuri, pentru a-l transfera pe Mbappe. Los Blancos au mai susținut că nu vor merge dincolo de această ofertă. Francezii și-ar dori însă o sumă mai mare.
În cazul în care nu va primi un răspuns pozitiv de la PSG, președintele lui Real Madrid va aștepta perioada de mercato din iarnă, când îl va semna gratis pe francez, acesta intrând în ultimele 6 luni de contract. Jucătorul va ajunge mai devreme sau mai târziu la Madrid, unde se discută inclusiv despre ce număr va purta.
https://i.eurosport.com/2021/08/28/3208258.png
Ligue 1
Karim Benzema îi ia apărarea lui Lionel Messi: "Cine îl critică nu știe nimic despre fotbal"
23/01/2022 LA 15:15
Ligue 1
PSG, aproape de a transfera un om de bază de la Real Madrid! De ce depinde mutarea
23/01/2022 LA 12:33