PSG este pe cale să se despartă de Kylian Mbappe, fotbalist care este așteptat să semneze cu Real Madrid în următoarele ore. Florentino Perez a făcut aseară o nouă ofertă pentru Mbappe, ultima, în valoare de 180 de milioane de euro.
În cazul în care nu va primi un răspuns pozitiv de la PSG, președintele lui Real Madrid va aștepta perioada de mercato din iarnă, când îl va semna gratis pe francez, acesta intrând în ultimele 6 luni de contract.
În aceste condiții, e de așteptat ca PSG să cedeze și să își dea acordul pentru transfer, mai ales că echipa e suficient de puternică pentru această toamnă, după campania de achiziții fără precedent, în frunte cu Lionel Messi.
Liga Campionilor UEFA
Messi l-a făcut pe Mbappe să se răzgândească! Cum a surprins francezul după meciul cu Brugge
ACUM 12 ORE
Mai mult, potrivit jurnalistului Nicolo Schira, Mbappe ar fi ajuns la un acord cu Real Madrid, cu care va semna un contract valabil până în 2027. Francezul ar urma să câștige un salariu anual de 35 de milioane de euro.
Posibilitatea ca Mbappe să devină în aceste zile jucătorul lui Real Madrid a dat naștere speculațiilor privind numărul pe care fotbalistul ar urma să-l poarte în Spania. Cei de la Marca scriu că francezul ar urma să aibă trei variante, Mbappe neavând acces la numerele 7 și 10, care nu le vor fi luate lui Eden Hazard și Luka Modric.
https://i.eurosport.com/2021/08/23/3205801.png

Ce număr ar putea avea Mbappe la Madrid

Ținând cont de regula din La Liga potrivit căreia echipele nu pot atribui jucătorilor numere mai mari de 25, atacantul în vârstă de 22 de ani nu va avea de ales decât între 5, 19 și 23 la Real Madrid.
  • 5 nu este obișnuită pentru un atacant, dar pentru madrileni are o însemnătate mare, ținând cont că Zinedine Zidane a evoluat cu această cifră pe spate.
  • 19 este singurul număr care este liber, asta pentru că Odriozola a fost împrumutat de șefii de pe Bernabeu la Fiorentina.
  • 23, actualul număr al lui Mendy, ar putea fi numărul lui Mbappe dacă compatriotul său ar renunța la el. În acest caz, starul de 22 de ani ar purta același număr pe care l-a avut și David Beckham la Real Madrid.
https://i.eurosport.com/2021/08/23/3205987.jpg
Fotbal
Cum arată echipa ideală a anului 2021. PSG, cei mai mulți jucători în trupa anunțată de IFFHS
IERI LA 12:58
Liga Campionilor UEFA
PSG și-a pierdut încrederea în Pochettino! Ce nu le convine jucătorilor și care e părerea lui Messi
06/12/2021 LA 12:38