PSG are un parcurs fără greşeală în Ligue 1, iar partida din această seară a devenit uşoară pentru oaspeţi, graţie unui gol marcat devreme de Mbappe. Titular în atac, alături de Di Maria şi Neymar, vârful a punctat din pasa argentinianului.
În repriza secundă, tot Mbappe a înscris, după o pasă genială a lui Hakimi, fotbalistul adus de la Inter.
Ligue 1
Messi, adio revenire la Barcelona! Va cumpăra 35% din acțiunile clubului la care va juca din 2023
IERI LA 06:19

Lionel Messi a debutat pentru PSG

Messi a luat loc doar pe banca de rezerve, dar a fost introdus în repriza secundă, Pochettino considerând că nu este încă la nivelul optim potrivit pentru a fi titular.
În momentul în care Messi a fost citit de crainicul arenei din Reims pe foaia de joc, întregul stadion a ovaționat. Posibil pentru că acesta a fost doar rezervă și astfel nu avea ocazia să le facă viața un calvar favoriților, dar cu siguranță că mulți au salutat sosirea celui mai bun jucător din istorie, așa cum e văzut de mulți specialiști, în Ligue 1.
Pochettino i-a acordat 25 de minute lui Messi în disputa din această seară, iar acesta a reuşit câteva pase utile, dar PSG nu a mai marcat. Mbappe a avut şansa să evolueze alături de el în atac, argentinianul intrând în locul bunului prieten Neymar.

Ultimele goluri pentru Mbappe la PSG?

Kylian Mbappe ar putea să fi fost la ultima partidă pentru PSG. Francezul este marele vis al lui Florentino Perez, care speră că acesta va sosi pe Bernabeu încă de luni.
Spaniolii au venit cu o a doua ofertă, ultima, încă de joi: 170 de milioane + 10 milioane sub formă de bonus, în funcţie de randamentul atacantului. Sâmbătă L'Equipe anunţase că Real i-a transmis lui PSG că aşteaptă un răspuns la ofertă până duminică, probabil pentru a avea timp să se reorienteze către altă ţintă luni, în ultima zi de mercato. Marca anunţă însă că Perez le-a oferit celor din conducerea de pe Parc des Princes răgaz până luni, la ora 18:00, pentru a se decide dacă îl cedează sau nu pe Mbappe.
În contextul în care oferta aceasta nu va fi acceptată, Real va semna cu vârful în iarnă, din postura de jucător intrat în ultimele 6 luni de contract, urmând ca Kylian să ajungă în capitala Spaniei de sezonul viitor. Oficialii de pe Bernabeu sunt totuşi dispuşi la acest sacrificiu financiar acum pentru a îşi îndeplini obiectivele în actuala stagiune şi pentru a nu mai avea emoţii că Liverpool şi, în special City, ar putea intra pe fir. Ambele şi-au manifestat în ultima perioadă interesul pentru atacant, dar agentul lui le-a transmis că Mbappe ia în calcul să meargă doar la Real.
Dinspre presa franceză, în ultimele ore au venit informaţii că PSG e tentată mai degrabă să respingă oferta Realului, dar rezultatul final al negocierilor îl vom afla luni.
După ce a pierdut titlul în faţa lui Lille sezonul trecut, PSG va redeveni fără îndoială acampioana Franţei, având în vedere ce transferuri s-au făcut în această vară. După 4 etape, formaţia lui Pochettino are punctaj maxim, marcând deja 12 goluri.
Liga
Messi, așteptat înapoi la Barcelona! Anunțul tatălui său care le dă speranțe fanilor din Spania
15/05/2022 LA 16:31
Ligue 1
Nici Zidane, nici Conte! L'Equipe anunță surpriza pregătită de PSG pentru înlocuirea lui Pochettino
13/05/2022 LA 14:12