Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Fanii lui Atletico au pus sare pe rana Barcelonei! Cum și-au ironizat rivalii chiar înainte de derby

Nicu Savin

Actualizat 03/10/2021 la 00:03 GMT+3

Fanii lui Atletico Madrid au dat dovadă de o imaginație și au recurs la un gest plin de ironie la adresa celor de la Barcelona, chiar înaintea derby-ului dintre cele 2 echipe.

Fans von Atlético Madrid feiern den Titelgewinn in La Liga

Credit imagine: Eurosport

Atletico Madrid a învins-o pe Barcelona în derby-ul etapei a 8-a din La Liga, scor 2-0. Partida a început pentru fani cu mult înainte de fluierul de start, iar cei ai lui Atletico au profitat de criza profundă de la clubul catalan pentru a-și ironiza rivalii.
Atletico Madrid și Barcelona traversează perioade total diferite. Mardrilenii sunt campionii Spaniei în exercițiu, în timp ce catalanii au mari probleme atât financiare cât și sportive. Majoritatea acestor probleme se datorează administrației dezastruoase pe care a avut-o clubul de pe Camp Nou în ultimii ani, în mandatul președintelui Josep Maria Bartomeu.
Catalanii au făcut mai multe mișcări greșite în privița transferurilor de jucători, iar printre cluburile care au profitat s-a numărat și Atletico Madrid. Înainte de startul sezonului precedent, Luis Suarez a fost îndepărtat de la Barcelona și a ajuns liber de contract la Atletico, unde a avut evoluții fantastice, fiind printre artizanii titlului cucerit.
În plus, madrilenii l-au recuperat în această vară și pe Antoine Griezmann, pe care Barcelona plătea în 2019 suma de 120 de milioane de €. Francezul a revenit pe Wanda Metropolitano pentru o sumă mult mai mică, astfel că Atletico a ieșit excelent din toată această afacere.
Citește și:

Fanii lui Atletico Madrid, ironie subtilă la adresa Barcelonei

Fanii celor de la Atletico au recurs la o ironie fină cu privire la evenimentele din ultimii ani chiar înainte de derby-ul dintre echipa lor favorită și Barcelona. Aceștia i-au dedicat o plăcuță onorifică fostului președinte al Barcelonei, Josep Bartomeu chiar în incinta stadionului Wanda Metroplitano.
Alături de numele lui Bartomeu, pe plăcuța respectivă sunt inscripționate cuvintele "Vicepreședinte 2015-2020" și "Legendă", ca aluzie la faptul că fostul șef de pe Camp Nou a ajutat enorm clubul madrilen prin deciziile sale.
Gestul făcut de fanii "saltelarilor" s-a viralizat repede în mediul on-line și cu siguranță suporterii Barcelonei se simt frustrați, mai ales că ironia rivalilor vorbește de la sine despre erorile pe care conducătorii Barcelonei le-a făcut și pentru care echipa actuală plătește în prezent.
Program Premier League etapa 7 - Eurosport 1
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo