Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid, aproape de un nou refuz. Bellingham a fost sfătuit să aleagă altă echipă

Andrei Nicolae

Publicat 23/07/2022 la 19:44 GMT+3

Jude Bellingham este unul dintre cei mai talentați tineri din noua generație, iar Real Madrid și Liverpool s-au arătat interesate de serviciile mijlocașului. Fostul antrenor al lui Aston Villa, Alex McLeish, a acordat un interviu pentru Footbal Insider, în cadrul căruia l-a sfătuit indirect pe englez să aleagă gruparea din Premier League în detrimentul echipei de pe Bernabeu.

BVB-Youngster Jude Bellingham

Credit imagine: Getty Images

Tânărul de 19 ani are contract cu Borussia Dortmund până în 2025, însă cel mai probabil echipele vor înainta oferte pentru Bellingham începând cu 2023. Cele două cluburi care și-au exprimat dorința de a-l avea în lot pe britanic până acum au fost Real Madrid și Liverpool.
Alex McLeish a intervenit în acest subiect și a vorbit despre cele două posibilități pe care le are mijlocașul din Bundesliga, iar în viziunea sa alegerea este clară:
"Când ești la vârsta aia, vrei să joci pentru cineva în Premier League. De ce nu Liverpool? În urmă cu câțiva ani, Liverpool a câștigat Champions League și recent au cucerit Premier League.
Zboară în fiecare sezon, sunt o echipă de luat în calcul. De ce nu Liverpool? Real Madrid îl vrea, dar te atrage mai mult numele decât modul în care te poți adapta la un club?", a declarat fostul antrenor al lui Aston Villa, citat de Mundo Deportivo.
Citește și:

Bellingham, un star în devenire

Mijlocașul de 19 ani și-a petrecut mare parte din perioada sa de juniorat în curtea lui Birmingham City. Bellingham a făcut pasul la echipa mare a trupei din Championship în 2019, iar un an mai târziu a fost transferat de Borussia Dortmund pe 25 de milioane de euro.
Pentru clubul din Bundesliga, britanicul a înregistrat 90 de partide, timp în care a marcat zece goluri și a oferit 18 pase decisive. Mijlocașul a impresionat în cele două sezoane petrecute în tricoul echipei de pe Signal Iduna Park și a demonstrat că va reprezenta o parte din viitorul noii generații.
Bellingham debutează alături de Dortmund în noul sezon într-un meci din Cupa Germaniei, împotriva celor de la Munchen 1860, pe 29 iulie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo