Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Săptămână de coșmar pentru Real Madrid! 'Galacticii' au suferit prima înfrângere din La Liga

Bianca Dumitru

Publicat 03/10/2021 la 19:27 GMT+3

Real Madrid a fost învinsă în această seară, cu scorul de 2-1, de Espanyol, în meciul din a 8-a etapă a La Liga. Aceasta este prima înfrângere a 'galacticilor' în noul sezon al campionatului Spaniei.

Karim Benzema (Real Madrid) im Spiel gegen Espanyol Barcelona

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid a suferit în această seară prima înfrângere din noul sezon al campionatului Spaniei. Echipa lui Carlo Ancelotti a fost învinsă cu scorul de 2-1 de Espanyol, în meciul din a 8-a etapă din La Liga.
Deși i-au dominat pe catalani atât la posesie, cât și la numărul de ocazii de gol, 'galacticii' s-au văzut conduși cu scorul de 2-0 în minutul 60, după reușitele lui De Tomas și Vidal.
Benzema, golgheterul La Liga, a micșorat diferența în minutul 71, după o pasă a lui Jovic, însă golul nu a fost suficient pentru ca Real Madrid să obțină măcar un punct din deplasarea pe terenul lui Espanyol.
Madrilenii au rămas, astfel, cu 17 puncte pe primul loc al clasamentului, la egalitate cu Atletico Madrid. Echipa lui Ancelotti ar putea fi egalată și de Sevilla, în timp ce Real Sociedad, cu o victorie pe terenul lui Getafe, ar urca pe locul 1 în această seară.

Săptămână de coșmar pentru Real Madrid

Eșecul cu Espanyol este al doilea înregistrat de Real Madrid în această săptămână. 'Galacticii' au fost învinși și marți seară, în meciul din a doua etapă a grupelor Champions League, de Sheriff Tiraspol, scor 1-2.
În Liga Campionilor, Real Madrid este pe locul 2 în grupa D, cu 3 puncte, fiind depășită de gruparea din Moldova, care este neînvinsă după primele două runde.
Pentru jucătorii lui Ancelotti urmează, după pauza competițională cauzată de partidele din preliminariile Cupei Mondiale din 2022, meciul cu Sahtior din UCL și derby-ul cu Barcelona, din La Liga.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo