Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ancelotti, fără Benzema în deplasarea de la Rayo. Madrilenii pot reveni pe primul loc în LaLiga

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 06/11/2022 la 16:48 GMT+2

Real Madrid o va înfrunta luni seara, de la ora 22:00 (ora României), pe Rayo, în deplasare, într-o partidă contând pentru cea de-a 13-a rundă din LaLiga. Carlo Ancelotti nu va putea conta în acest joc pe serviciile lui Karim Benzema, jucător devenit indisponibil la finalul acestei săptămâni.

Carlo Ancelotti, entrenador del Real Madrid, en rueda de prensa.

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Maria Olteanu
Real Madrid se va deplasa pe Estadio de Vallecas luni seara, iar gândul madrilenilor, ajunși pe locul secund în ierarhie, este să obțină toate cele trei puncte puse în joc pentru a reveni în fruntea clasamentului din LaLiga, acolo unde se află acum Barcelona, după victoria obținută cu scorul 2-0 în fața celor de la Almeria, în ultimul meci al lui Pique pe Camp Nou.
Carlo Ancelotti, tehnicianul Realului, a prefațat în cadrul unei conferințe de presă duelul pe care echipa sa îl va avea în deplasare. Acesta a vorbit, printre altele, despre adversarul madrilenilor, despre absența lui Karim Benzema, dar și despre tragerea la sorți a optimilor de finală din Liga Campionilor, care este programată luni, 7 noiembrie, de la ora 13:00.

Real Madrid, fără Benzema la Rayo

"Toți adversarii sunt dificili, cu siguranță vom avea unul greu. Mâine ne gândim doar la joc, nu la tragerea la sorți", a explicat Ancelotti.
"Rayo joacă foarte bine, este o echipă puternică acasă. Va fi un meci greu. Trebuie să dăm tot ce putem", a spus Carlo Ancelotti, despre viitoarea adversară a Realului, ocupanta poziției a noua în LaLiga, cu 18 puncte.
Tehnicianul de 63 de ani a anunțat că nu se va putea baza la partida de luni seara pe serviciile lui Karim Benzema, jucător care a fost indisponibil în ultima perioadă. Acesta a revnit pe teren în timpul meciului cu Celtic, din Liga Campionilor, acolo unde a evoluat jumătate de oră, însă medicii au decis după ultimele antrenamente ca acesta să nu forțeze în confruntarea de la Rayo.
Ancelotti a vorbit despre imposibilitatea francezului, dar și despre numele care pot intra în locul lui, însă așteaptă ca după Campionatul Mondial din Qatar acesta să fie apt 100%.
"Benzema nu joacă pentru că nu poate, așa au transmis medicii. Pierderea lui ne-a permis să exploatăm calitatea unor jucători precum Vinicius, Rodrygo, Valverde. Chiar și așa, vom avea nevoie de el după Cupa Mondială. Va reveni la nivelul pe care l-a avut sezonul trecut", a adăugat Ancelotti.
Atunci când a fost întrebat despre perioada de mercato din iarnă, Ancelotti a explicat că în momentul de față piața este închisă, însă dacă cineva își va exprima dorința să părăsească echipa, dorința îi va fi ascultată.
CITEȘTE ȘI:

Carlo Ancelotti, despre retragerea lui Pique

Legendarul fundaș al Barcelonei, Gerard Pique, a jucat sâmbătă seara ultimul său meci pe Camp Nou, în fața a peste 90.000 de suporteri care au venit să își ia rămas-bun de la cel care a marcat 53 de goluri în cele 615 prezențe avute în tricoul catalanilor.
"A fost unul dintre cei mai puternici fundași centrali pe care i-am văzut vreodată. S-a decis să se oprească. Nu este deloc ușor să spui că faci asta fără ca cineva să îți spună să o faci. A luat o decizie importantă pentru viața lui", a declarat antrenorul madrilenilor despre Pique.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo