Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Carlo Ancelotti încă mai crede în șansele Realului la titlu! Ce a spus înainte de El Clasico

Alex Masgras

Publicat 26/02/2023 la 13:05 GMT+2

Real Madrid a remizat pe teren propriu cu Atletico Madrid, scor 1-1, iar Barcelona are șansa în această seară de a se distanța la 10 puncte dacă bate la Almeria. Chiar și în aceste condiții, Carlo Ancelotti nu și-a pierdut speranța în ceea ce privește lupta la titlu din Spania.

Carlo Ancelotti face à l'Atletico Madrid

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid nu a reușit să profite de omul în plus din ultimele 25 de minute ale partidei cu Atletico Madrid de pe Santiago Bernabeu. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, asta după ce oaspeții au deschis scorul prin Gimenez în minutul 78. Real Madrid a restabilit egalitatea în minutul 85 prin Alvaro Rodriguez, atacantul de 18 ani al madrilenilor.
La finalul partidei, Carlo Ancelotti a declarat că misiunea de a câștiga un nou titlu în acest sezon este mult mai dificilă după remiza cu Atletico, în condițiile în care Barcelona are șansa în această seară să se distanțeze la 10 puncte dacă se impune pe terenul celor de la Almeria.
"Este mai complicat acum, dar nu ne luăm la revedere de la titlu. Trebuie să luptăm până la capăt și să vedem ce se va întâmpla. Cupa este acum cel mai important lucru deoarece suntem foarte aproape de un nou trofeu. Suntem la 270 de minute de un trofeu.
Am primit un gol grație calității echipei adversare, ceva ce e de luat mereu în calcul la fotbal. La fel s-a întâmplat când am marcat noi. Aceste lucruri se întâmplă, dar golul lor a venit într-un moment în care ar fi trebuit să forțăm. E normal să nu fim la cel mai bun nivel deoarece am jucat al 17-lea meci în ultimele 50 de zile
Ne vom odihni sâmbătă. Luni ne întoarcem la antrenament și marți vom pregăti din punct de vedere tactic următorul meci pentru a putea fi la cel mai bun nivel joi seară", a spus Carlo Ancelotti, la conferința de presă.
Citește și:

Pentru Real Madrid urmează El Clasico

Joi seară, Real Madrid va primi vizita Barcelonei în partida tur a semifinalei Cupei Regelui. În acest sezon, cele două echipe s-au mai întâlnit în La Liga, atunci când Real Madrid s-a impus cu 3-1 în luna octombrie, dar și în luna ianuarie, atunci când Barcelona a câștigat cu același scor finala Supercupei Spaniei care a avut loc în Arabia Saudită.
Returul din Cupa Regelui va avea loc pe Camp Nou abia pe 5 aprilie. Până atunci, cele două echipe se vor întâlni în La Liga, pe 19 martie, tot pe Camp Nou. După duelul din Cupă de joi, pe Real Madrid o așteaptă o altă deplasare complicată la finalul săptămânii, pe terenul celor de la Betis Sevilla.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo