Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Încearcă Real Madrid să o destabilizeze pe Barcelona cu anunțul făcut azi? Dezvăluirea lui Xavi

Cristian Mihală

Actualizat 11/03/2023 la 15:05 GMT+2

Real Madrid studiază posibilitatea de a întreprinde acțiuni împotriva Barcelonei, din cauza cazului "Negreira". Întrebat dacă gruparea de pe Bernabeu vizează destabilizarea echipei sale, Xavi a avut un discurs extrem de diplomat.

Xavi, în Real Madrid - Barcelona

Credit imagine: Eurosport

Real Madrid urmează să se pronunțe și ea în "cazul Negreira". Președintele clubului alb, Florentino Pérez, a convocat urgent un Consiliu de Administrație pentru a decide ce acțiuni întreprinde clubul după ce Barcelona a fost denunțată de Parchet. Concret, Real Madrid studiază ce poate face din punct de vedere legal pentru a-și găsi dreptatea, în contextul în care legăturile Barcelonei cu arbitrii ar fi putut schimba soarta anumitor campionate, în anii precedenți.
Întrebat dacă strategia Realului vizează destabilizarea Barcelonei, Xavi a preferat să se abțină, menționând că echipa sa poate fi destabilizată doar de super-jucătorii lui Ancelotti.
"Nu pot să intru în pielea lor și să știu ce încearcă să facă. Am destule pe cap ca să nu mă gândesc la asta. Vinicius, Kroos, Modric sau Courtois ne vor destabiliza, din punctul meu de vedere", a spus Xavi într-o conferință de presă, citat de as.com, pentru ca apoi, rugat să își spună opinia în cazul "Negreira" să puncteze doar: "Este încă o întrebare pentru președinte, dar el spune că ar trebui să fim calmi. Nu vorbesc despre acest subiect, pentru că vorbesc doar despre fotbal".
Clubul de fotbal FC Barcelona, mai mulţi foşti oficiali ai săi şi Jose Maria Enriquez Negreira, fost responsabil al arbitrajului, au fost puşi sub acuzare de justiţia spaniolă pentru "corupţie", "abuz de încredere" şi "fals în înscrisuri comerciale" în afacerea plăţilor suspecte ale clubului catalan către Negreira, a anunţat vineri un tribunal din Barcelona.

Lewandowski revine pentru Barcelona

Accidentat în urmă cu două săptămâni, Lewandowski probabil putea să fie prezent în teren de etapa trecută, dar nu s-a vrut ca polonezul să riște, în contextul în care urmează derbyul cu Real Madrid, din La Liga.
Golgheterul catalanilor a revenit la antrenamentele normale în această săptămână, iar medicii și-au dat ok-ul privind folosirea lui duminică, în deplasarea de la Bilbao.
"Este foarte bine, se antrenează cu lotul de joi. El este un exemplu și își dorește mereu să joace. În ceea ce îi privește Pedri și Dembélé, aceștia vor avea o șansă să evolueze în meciurile care urmează, dar vom decide asta după ce îi vom monitoriza zi după zi", a mai spus Xavi.
Barcelona vine după două victorii la rând cu același scor, 4-0, în disputele directe cu Bilbao. Un nou succes în Țara Bascilor ar însemna enorm, în condițiile în care catalanii au un avans de 9 puncte în fruntea clasamentului față de rivala Real Madrid.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo