Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Isco și-a găsit echipă! Mijlocașul va semna pe doi ani cu o formație de Champions League

Nicu Savin

Actualizat 07/08/2022 la 14:01 GMT+3

Isco a rămas liber de contract în această vară, după ce Real Madrid nu i-a propus o prelungire. Mijlocașul de 30 de ani a avut mai multe oferte, dar a preferat să continue în La Liga, unde va juca în următoarea două sezoane la Sevilla.

Isco

Credit imagine: Getty Images

Isco era unul dintre cei mai importanți jucători liberi de contract de pe piață. Mijlocașul de 30 de ani a avut prestații modeste în ultimele sezoane, iar Real Madrid nu i-a oferit un nou contract. Deși a avut oferte de a juca în afara Spaniei, Isco a preferat să continue în La Liga, unde va semna pentru Sevilla.
Conform Mundo Deportivo, mijlocașul este deja în capitala Andulueziei și după ce va efectua vizita medicală va semna un contract pe doi ani cu formația care în sezonul trecut a terminat pe locul 4 în campionat. Astfel, Isco va continua la cel mai înalt nivel, andaluzii urmând a juca în stagiunea viitoare din Champions League.

Isco va juca la Sevilla în următoarele două sezoane

Isco a fost convins să aleagă Sevilla de către Julen Lopetegui, antrenor cu care a lucrat destul de mult în cariera sa. Antrenorul Sevillei l-a debutat pe Isco la naționalele U20 și U21 ale Spaniei și l-a folosit frecvent și în perioada în care s-a aflat pe banca primei reprezentative iberice (2016-2018). La Real Madrid, cei doi au lucrat numai câteva luni, Lopetegui încheindu-și prematur mandatul pe banca "galacticilor", în 2018.
Isco a început fotbalul la Valencia, dar nu a reușit să se impună la prima echipă a "liliecilor" și în 2011 a fost cedat la Malaga. După două sezoane impresionante la gruparea andaluză, Real Madrid a plătit pentru el 30 de milioane de €.
Timp de 6-7 ani, Isco a fost un om de bază la gruparea de pe Bernabeu, dar în ultimele sezoane a intrat într-un con de umbră. În sezonul precedent, mijlocașul a jucat numai 17 meciuri (doar 3 ca titlular), reușind să marcheze două goluri.
În cei 9 ani petrecuți la Real Madrid, Isco a cucerit 18 trofee, cele mai importante fiind cele 3 tituri în La Liga și cele 4 în Champions League (în ediția precedentă, Isco nu a jucat niciun minut, astfel că nu i poate trece în palmares trofeul cucerit de Real).
Citește și:
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo