Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Raphina l-a ignorat total pe Messi! A numit alți 3 jucători de la Barcelona care i-au fost idoli

Nicu Savin

Publicat 15/07/2022 la 19:32 GMT+3

Raphina a fost prezentat astăzi la Barcelona și a făcut câteva dezvăluiri extrem de interesante. Vorbind despre marii jucători din istoria clubului catalan, brazilianul a spus că ar fi extrem de satisfăcut dacă ar reuși măcar jumătate din ce au reușit Ronaldinho, Deco sau Neymar.

Raphael Dias Belloli 'Raphinha' poses for the media as he is presented as a FC Barcelona player at Ciutat Esportiva Joan Gamper on July 15, 2022 in Sant Joan Despi, Spain.

Credit imagine: Getty Images

Raphinha este ultima lovitură dată de Barcelona în această perioadă de mercato. Catalanii au câștigat duelul cu Chelsea pentru atacantul brazilian, iar acest lucru a fost posibil în special datorită dorinței acerbe a jucătorului de a juca la formația blaugrana.
Astăzi, Raphinha a susținut prima conferinț[ de presă în calitate de jucător al Barcelonei, iar brazilianul nu s-a ferit de cuvinte mari.
"Este o mare onoare să fiu aici. Sunt recunoscător că pot purta acesttricou. Am mulți idoli care au trecut pe aici și au făcut istorie. Dacă pot face jumătate din ceea ce au făcut ei, va fi mult. Este un vis îndeplinit. Voi face tot posibilul s-o ajut pe Barca să redevină Barca. Mă simt privilegiat. Este foarte incitant, încă nu-mi vine să cred. O să cred cu adevărat abia după primul joc.Sunt încântat,e un vis pe care îl am de când eram copil", a spus Raphinha, citat de Marca.
Citește și:

Raphinha: "Ar fi fantastic dacă aș deveni pe jumătate la fel de bun ca Ronaldinho"

Mergând mai departe, atacantul de bandă a fost și mai concis, nominalizându-i pe jucătorii care i-au fost idoli și care au scris istorie la Barcelona. Deși Messi este cel mai bun jucător din istoria Barcelonei, Raphinha l-a ignorat total și i-a numit pe Ronaldinho, Deco și Neymar drept fotbaliștii care l-au inspirat cel mai mult și cărora vrea să le calce pe urme.
"Am început să urmăresc Barcelona când a venit Ronaldinho și tot ceea ce a făcut a avut o mare influență asupra mea. Ar fi fantastic dacă aș deveni pe jumătate la fel de bun ca Ronaldinho. El, împreună cu Deco sau Neymar au avut o mare influență. Au făcut istorie la club. De aceea am visat să ajung aici și să-mi creez propria istorie la Barcelona", a adăugat brazilianul.
În final, Raphinha și-a manifestat convingerea că Barcelona va lupta pentru cele mai importante trofee și a recunoscut că în urmă cu doi ani nu se gândea că va ajunge la clubul de pe Camp Nou: "Cred că Barcelona, ​​datorită măreției ei, luptă mereu pentru toate trofeele. Barca se gândește mereu să câștige titluri. Cunosc bine calitatea jucătorilor, ce pot oferi. Am venit aici cu ideea de a câștiga titluri. În urmă cu doi ani nu mi-aș fi imaginat că voi fi la națională și că voi juca la Barcelona".
Debutul lui Raphinha în tricoul Barcelonei ar putea avea loc peste 5 zile, când catalanii vor juca primul amical din turneul american, contra celor de la Inter Miami. Real Madrid, Juventus, New York Red Bulls și Pumas U.N.A.M. sunt ceilalți adversari ai vicecampioanei Spaniei înainte de startul La Liga, când formația lui Xavi va juca acasă cu Rayo Vallecano, pe 13 august.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo