Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Scrisoarea emoționantă trimisă de Fabregas lui Pique, în ziua în care catalanul s-a retras

Ion Alexandru

Actualizat 06/11/2022 la 09:28 GMT+2

Fabregas și Pique au copilărit la La Masia, iar legătura puternică dintre cei doi va continua și după încheierea carierelor de fotbaliști. Fabregas i-a transmis un mesaj emoționat prietenului Pique în ziua ultimului său meci de la Barcelona.

Piqué se despide entre lágrimas tras ser sustituido

Credit imagine: Getty Images

Cesc Fàbregas, care la fel ca Gerard Piqué a crescut în Academia La Masia pentru a se reîntâlni și ani mai târziu în prima echipă a Barça, după ce a jucat în Anglia. Mijlocașul spaniol a vrut să-i aducă un omagiu bunului său prieten înainte de ultimul său meci. cu Almería. Fabregas i-a dedicat o scrisoare emoționantă pe contul său de Instagram, cu mai multe fotografii ale ambilor în diferite etape ale carierei lor, la categoriile de tineret ale Barça, la prima echipă, cu echipa Spaniei sau în un duel între echipa blaugrana și Arsenal.
"Povestea noastră a început în urmă cu 26 de ani la școala Barça, la un meci amical în care purtai deja număr 3 și în care deja te-ai remarcat deasupra tuturor celorlalți. Restul e istorie. O poveste plină de bucurie și ceva dezamăgire, dar deasupra totul de o stimă și un respect care nu se pot povesti în cuvinte. Ce am trăit în acești 26 de ani pot spune că este un noroc și un privilegiu uriaș, explică Cesc, care adaugă și motivele pentru care a ales prima dintre fotografiile pe care le publică, unde apare în tricoul lui Arsenal îmbrățițat cu Piqué care era la: "Avem 1 milion de fotografii împreună, dar aceasta prima este cea pe care o simt aproape de sufletul meu și aș vrea să o repet chiar acum, să vă îmbrățișez pentru că vă spun Mulțumesc, Îți mulțumesc că mi-ai fost alături în această călătorie cu totul specială. a scris Fabregas.
Fabregas, în prezent jucător la Como în Serie B, regretă că "Nu am putut fi pe Camp Nou în ultimul tău meci, dar nu te îndoi o clipă că inima mea a fost acolo”
Citește și:

Pique a părăsit fotbalul în lacrimi. Barcelona a învins Almeria

Robert Lewandowski nu a reușit deschiderea scorului. Polonezul a irosit o lovitură de la 11 metri, la 0-0.
Oaspeții au avut prima ocazie a întâlnirii în minutul 28, după ce Ramazani a scăpat singur cu Ter Stegen, însă goalkeeper-ul Barcelonei s-a opus deschiderii de scor.
Până la pauză nicio formație nu a reușit să miște tabela, iar primul gol al meciului a venit după întoarcerea de la vestiare pentru amfitrioni.
Dembele a primit o minge în flancul drept, și-a făcut loc printre doi fotbaliști adverși și a introdus mingea în ațe pentru 1-0 pe Camp Nou.
Pe ce loc va termina Barcelona în sezonului 2022-2023?
Băieții lui Xavi au continuat să atace la poarta lui Martinez în căutarea celui de-al doilea gol. Goalkeeper-ul s-a opus la execuția lui Fati, însă De Jong a stat pe recepție și a expediat mingea în plasă, mărind ecartul formației sale.
Un moment emoționant a avut loc în minutul 83, atunci când cel care a purtat banderola de căpitan a Barcelonei, Gerard Pique, a părăsit terenul în lacrimi, în aplauzele unui stadion ridicat în picioare la ultimele momente ale legendarului fundaș pe gazonul de pe Camp Nou.
Turneul ATP Masters de la Paris se vede în săptămâna 31 octombrie - 6 noiembrie 2022 în direct pe Eurosport 2, dar și pe aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo