Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Transfer "chilipir" pentru Real Madrid! Joselu a semnat cu "galacticii"

Cristian Mihală

Actualizat 17/06/2023 la 22:09 GMT+3

Real Madrid a bătut palma cu oficialii lui Espanyol pentru împrumutul lui Joselu pe Bernabeu până în 2024. Vârful de 33 de ani a fost unul dintre cei mai importanți jucători ai naționalei Spaniei din această ediție a Ligii Națiunilor, el marcând golul decisiv în victoria de joi din semifinalele competiției, împotriva selecționatei Italiei (scor 2-1).

Joselu erzielt den goldenen Treffer

Credit imagine: SID

Florentino Perez, președintele celor de la Real Madrid, caută întăriri în continuare pentru lotul lui Carlo Ancelotti, deși nu va pune la bătaie sume mari, după transferul lui Bellingham. Mbappe va veni abia în 2024, astfel că era nevoie de un înlocuitor pentru Benzema, plecat la Al Ittihad. Potrivit jurnalistului italian Fabrizio Romano, Joselu, eroul Spaniei cu Italia și unul dintre jucătorii doriți cu insistență de oficialii madrilenilor, este noul jucător al grupării blanco.
Real a obținut împrumutul pentru un sezon, Espanyol urmând să primească 500.000 pentru această mutare. Real Madrid are opțiune de transfer definitiv pentru 1,5 milioane de euro, dar nu e obligată să o activeze, dacă fotbalistul nu va da randamentul așteptat.

Joselu vine după un sezon excelent la Espanyol

Deși echipa sa a retrogradat, clasându-se pe penultimul loc din La Liga, spaniolul a avut un sezon individual de senzație. Atacantul a înscris 16 goluri în 34 de meciuri jucate în principala competiție internă, oferind de asemenea și două pase decisive. Joselu a debutat pentru selecționata Spaniei în luna martie a acestui an, marcând 3 goluri în 3 apariții, ghidându-o pe "Furia Roja" spre finala Nations League.
Joselu și-a început cariera la Real Madrid, evoluând pentru echipa de juniori a clubului. A fost folosit și în 2 meciuri pentru echipa de seniori, reușind să înscrie de două ori. El a mai jucat, pe lângă Espanyol, pentru Celta Vigo, Hoffenheim, Eintracht Frankfurt, Hannover, Stoke City, Deportivo La Coruna, Newcastle și Alaves. Spaniolul nu a câștigat niciun trofeu în carieră.
Madrilenii au oficializat deja transferul verii, aducându-l pe Jude Bellingham de la Borussia Dortmund pentru 103 milioane de euro. De pe Bernabeu au plecat deja Benzema, Hazard, Mariano Diaz și Asensio.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo